Tuiki taivaallista

Tuikkanen Kaisa
Olen pastori ja opettaja, mutta ennen kaikkea musiikkievankelista. Laulajana ja lauluntekijänä yhdistän julistuksen ja raamattuopetuksen musiikkiin. Media ja Tuiki taivaallista tv-ohjelma on osa työtäni.

Tuiki Taivaallista -ohjelma

TV7 -kanavalla ja Radio Deissä.

Tuiki Taivaallista -konsertit

Kaisa ja Timo Tuikkanen konsertoivat Tuiki taivaallista -konserteissa ympäri Suomen. Voit tilata konsertin seurakuntaasi olemalla yhteydessä Kaisaan.

Tulevat jaksot:

TV7, perjantaisin klo 18.30

31.3. Murheellisten ilo. Kaisa Tuikkasen vieraana perheneuvoja, pastori Laura Siitonen Lappeenrannasta. Mikä kantaa ja lohduttaa ihmisten rinnalla kulkijaa? Laura Siitoselle ikonimaalaus on rukousta pyhän kuvan äärellä.

14.4. Varatoiminnanjohtaja Kalle Virta Kansan Raamattuseurasta Kaisa Tuikkasen vieraana ja musiikissa.

28.4. Kaisa ja Timo Tuikkasen musiikkia ja armollisia ajatuksia.

Uusinnat lauantaisin klo 2.30 ja 10.30.

Radio Dei, torstaisin klo 19

30.3. Nuorille nuorten kielellä. Kaisa Tuikkasen vieraana näyttelijä Sami Kosola lähetysjärjestö Steigerin Suomen työstä. Musiikki Heidi Naukkarinen. Kansainvälisen lähetysjärjestö Steigerin tavoitteena on viedä evankeliumia luovilla ja ennakkoluulottomilla tavoilla kristinuskosta vieraantuneiden sukupolvien luo.

6.4. Murheellisten ilo. Kaisa Tuikkasen vieraana perheneuvoja, pastori Laura Siitonen Lappeenrannasta. Mikä kantaa ja lohduttaa ihmisten rinnalla kulkijaa? Laura Siitoselle ikonimaalaus on rukousta pyhän kuvan äärellä.

13.4. Sinua kannetaan 1/2. Musiikkievankelistat Kaisa ja Timo Tuikkanen tuovat lohdutuksen ja armon sanomaa sanoin ja sävelin uupuneelle ja haavoittuneelle. Herkän ja lempeän otteen takaa voi kuulla Vapahtajan kutsun lähelleen levähtämään.

20.4. Varatoiminnanjohtaja Kalle Virta Kansan Raamattuseurasta Kaisa Tuikkasen vieraana ja musiikissa.

27.4. Toivosta ja rakkauden voimasta Kaisa ja Timo Tuikkanen. Omakohtaiset laulut rohkaisevat luottamaan Jumalaan – kaiken keskellä on toivo. Jumala kyllä löytää reitin luoksemme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Jumalan lupaukset kantavat.

4.5. Puhtaaksi pesty. Jumala tarttuu hellästi murtuneeseen ja kipeään sydämeen. Sanoin ja sävelin Kaisa ja Timo Tuikkanen.

11.5. Hädästä turvaan. Timo Tuikkasen tarina. Lähtökohdat aikuiseksi kasvamiseen olivat tunnekylmän ja perheväkivallan täyttämän arjen keskellä vaikeat. Sitten Jumala puuttui hänen elämäänsä.

18.5. Sykarin nainen. Jeesus ei ohittanut naista Sykarissa, syntyi herkkä kohtaaminen. Häpeän ja syyllisyyden taakka putoavat pois, Jeesus ei katsonut ohi. Tuikkaset rohkaisevat sanoin ja sävelin elämässään haavoittunutta uuteen luottamukseen.

25.5. Haxun tarina. Muusikko Tuula Haxu Hakkarainen Kaisa Tuikkasen vieraana ja musiikissa.  Kasvattiäiti otti varhain Tuulan hoivaansa ja kaikki kääntyi hyväksi.

Voit lahjoittaa myös Mobilepayllä lahjoitusnumeroon 51202.