Maksulliset verkkotapahtumat

Ilmoittaudu maksulliseen verkkotapahtumaan  ja maksa osallistuminen. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi viimeistään 1h ennen tapahtuman alkua.

Jos perut osallistumisen maksetusta tapahtumasta, perimme palautuksesta käsittelymaksun 5€. Jos KRS joutuu perumaan tapahtuman, palautetaan osallistumismaksu kokonaan. Lisätiedot krs@sana.fi

Verkkotapahtumien kalenteri

Calendar

Joulukuu 2022

sunnuntai 04.12.

17:00 – 18:00
KRS Facebook: Linnunpelätin ja saarnamies - Erkki Leminen 100 v -sävellyskilpailun finalisti esittelyssä

maanantai 05.12.

18:00 – 20:15
Uusi katse -bibliodraamaryhmä Zoomissa

Uusi katse -bibliodraamaryhmä kokoontuu Zoomissa kahdeksana maanantai-iltana: 12.9., 26.9., 10.10., 17.10., 31.10., 7.11., 21.11. ja 5.12. Ryhmä on täynnä. Ryhmää ohjaa Mika Lahtinen. Lisätiedot mika.lahtinen@sana.fi tai p. 040 557 5535.

torstai 08.12.

Tervetuloa raamattupiiriin, joka kokoontuu siellä, missä sinä olet!

Nettiraamattupiiri on kuin perinteinen raamattupiiri. Kasvotusten tapahtuvan kohtaamisen sijaan osallistujat tapaavat vain nettiympäristössä.

Nettipappi Marko Sagulin pitää alustuksen illan raamatunkohtaan tai teemaan, jonka ympärillä illan keskustelu käydään. Jokainen kokoontumiskerta on oma kokonaisuutensa, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroilla tai säännöllisesti.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet osallistumisesta löytyvät osoitteesta nettipappi.net tai suoraan alla olevasta linkistä:

tiistai 13.12.

09:00 – 11:00
Löytölähde-bibliodraamaryhmä Zoomissa

Löytölähde-bibliodraamaryhmässä, joka on tällä erää täysi, tutkitaan Raamatun tekstejä. Niitä konkretisoidaan ja havainnoidaan esimerkiksi eläytymällä teksteissä mainittujen henkilöiden elämäntilanteisiin.

Ryhmä kokoontuu Zoom-yhteydellä 8 kertaa, joka toinen tiistaiaamu 6.9.-13.12. klo 9-11. Lisätiedot: mika.lahtinen@sana.fi, p. 040 557 5535

Toimintaperiaatteita ovat vapaaehtoisuus, sitoutuminen läsnäoloon ryhmän kokoontumiskerroilla sekä oikeus omaan kokemukseen ilman, että toiset arvostelevat tai analysoivat sitä. Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta bibliodraamasta tai Raamatun lukemisesta.

Ryhmä on maksuton, mutta osallistujan toivotaan osallistuvan kolehtiin itselle sopivalla summalla bibliodraamatoiminnan tukemiseksi. Kolehtiohjeet saa ryhmässä.

Toistuu joka 2 viikko

Tammikuu 2023

torstai 05.01.

maanantai 09.01.

Rukouskurssi heille, joiden aamuissa on hetki aikaa.

Käymme läpi Isä meidän -rukouksen videoitujen opetusten avulla (rukouskurssi.fi). Kokoontumiset Zoom-alustalla maanantaisin ja perjantaisin klo 9-10. Ryhmän kokoontumisia johtaa KRS kouluttaja, pastori Virpi Nyman.

Ilmoittautuminen 6.1. mennessä sähköpostilla rukoustyo@sana.fi. Saat liittymislinkin viimeistään kurssin alkua edeltävänä päivänä.
Osallistuminen on maksutonta. Voit halutessasi tukea työtä haluamallasi summalla.

perjantai 13.01.

torstai 16.02.

09:00 – 16:00
Gospelliikunta srk-työssä -verkkokoulutus

Oletko diakoni, diakonissa, kanttori, lastenohjaaja, lähetyksen ja kv. työn ohjaaja, nuorisotyönohjaaja, pappi, varhaiskasvatuksen ohjaaja tai vapaaehtoistyöntekijä? Haluaisitko yhdistää liikunnallista elementtiä työhösi ja olla tukemassa terveen itsetunnon ja kehonkuvan kasvua?

Gospel-liikunnan mahdollisuudet seurakuntatyössä -koulutuksessa yhdistetään kristillistä uskoa tukevat elementit ja liikunta uusilla luovilla tavoilla. Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat tutkia liikunnallisten menetelmien hyötyä omassa työssään tai vapaaehtoisuudessaan.

Liikkumisella on monia positiivisia vaikutuksia minäkuvaan ja itsetuntoon. Turvallisesti ohjatun liikunnan ja erilaisten kehoharjoitteiden kautta yksilön itsetuntemus ja itsensä hyväksyminen lisääntyy, mutta myös ryhmän keskinäinen luottamus vahvistuu. Koulutuksessa kristillistä uskoa tukevat elementit ja liikunta yhdistetään uusilla luovilla tavoilla.
Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja ymmärtää tiedollisesti ja asenteellisesti, miten gospel-liikunta tukee seurakuntalaisen uskoa ja kristityn identiteettiä. Osallistuja osaa käytännön harjoitusten kautta erilaisia tapoja johtaa ryhmäliikuntaa. Osallistuja osaa ohjata liikuntaa niin, että se on psyykkisesti, fyysisesti ja hengellisesti turvallista. Osallistuja tunnistaa kohderyhmänsä tarpeet ja osaa suunnitella, markkinoida ja ohjata liikuntatoimintaa seurakunnassa kohderyhmänsä mukaisesti.

Kevään koulutuksen päivämäärät ovat 16.2. ja 23.3. klo 9-16. Koulutus toteutetaan etänä verkossa. Koulutuspäivien lisäksi ohjelmaan kuuluu etukäteistehtävä ja harjoitustehtävä paikallisessa seurakunnassa koulutuspäivien välissä.
Kouluttajina toimivat tanssiliiketerapeutti ja TRE-ohjaaja Asta Lehtimäki (Tampereen NNKY ry) sekä pastori, kouluttaja ja Gospel-lattarit™ -pääkouluttaja Virpi Nyman (KRS).
Ennakkotehtävä:
a) kirjoitustehtävä ”Minun suhteeni liikuntaan ja kehollisuuteen”, toimitetaan 25.9.2022 mennessä Treen NNKY:n gospelliikuntatyön koordinaattorille gospelliikunta@tnnky.fi
b) Luetaan joko Liikuttava rukous. Kirjapaja, 2014, tai Liikuttava seurakunta, Kirjapaja, 2014.Kirjoitustehtävä ”Minun suhteeni liikuntaan ja kehollisuuteen”.

Koulutuksen hinta on 250 €. Hinta sisältää opetuksen ja materiaalin.

Ilmoittautumiset 3.2..2023 mennessä. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen Gospel-liikunnan mahdollisuudet seurakuntatyössä -verkkokoulutus, kevät 2023 (google.com)

Järjestää: Tampereen NNKY, yhteistyössä Kansan Raamattuseura

Lisätiedot: