Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Alfat

Alfa on kymmenen tapaamisen sarja, jossa opitaan yhdessä keskustellen, mistä uskossa on kyse. Mukaan saat tulla riippumatta mielipiteistä, tietotasosta tai maailmankatsomuksesta. Jokaiseen kokoontumiseen kuuluu kolme elementtiä 1) Vieraanvaraisuus, joka tarkoittaa mm. jotain tarjottavaa, 2) Alustus, joka on lyhyt video viikon teemaan ja 3) Avoin keskustelu, jossa kaikki näkemykset ja mielipiteet ovat tasavertaisia.

Mukaan Alfoihin voi hypätä kolmella ensimmäisellä kokoontumisella. Sen jälkeen ei oteta enää uusia, jotta joukko voi ryhmäytyä.

Kevät 2023

Tämän kevään Alfat aloitetaan yhteisesti Hehku-illoissa (perjantaisin klo 18, Annankatu 14 D), joissa vietetään kolme ensimmäistä kokoontumista 17.2., 24.2 ja 3.3. Mukaan saa tulla, vaikka et aikoisikaan jatkaa Alfaa pidemmälle.

Tämän jälkeen niiden kesken, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan Alfa-matkaa muodostetaan pienryhmiä, jotka kokoontuvat alla olevien vaihtoehtojen mukaan.

Etänä

Tämä Alfa kokoontuu joustavasti etänä, joten voit osallistua kätevästi fyysisestä paikasta riippumatta.

Kotona

Tämä Alfa kokoontuu pienenä ryhmänä vetäjän kotona. Tapaamisen aikana valmistetaan yhdessä ruokaa ja syödään yhdessä.

Ulkoillen

Tässä Alfassa elämän ja uskon pohdiskelu yhdistyy ulkoiluun ja liikuntaan.  Usein ilta päättyy makkaranpaistoon jollakin nuotiopaikalla.

Kahvilassa

Tässä Alfassa elämän Kokoonnumme pyörittelemään elämän isoja kysymyksiä kahvin tai teen äärelle jossakin Helsingin keskustan kahvilassa.