Helsinki

Jani Heino
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Alfat

Alfa on kymmenen tapaamisen sarja, jossa opitaan yhdessä keskustellen, mistä uskossa on kyse. Mukaan saat tulla riippumatta mielipiteistä, tietotasosta tai maailmankatsomuksesta. Jokaiseen kokoontumiseen kuuluu kolme elementtiä 1) Vieraanvaraisuus, joka voi tarkoittaa mm. jotain tarjottavaa, 2) Alustus, joka on lyhyt video viikon teemaan ja 3) Avoin keskustelu, jossa kaikki näkemykset ja mielipiteet ovat tasavertaisia.

Mukaan Alfoihin voi hypätä kolmella ensimmäisellä kokoontumisella. Sen jälkeen ei oteta enää uusia, jotta joukko voi ryhmäytyä.

Online Alfa

Tämän syksyn Online Alfa on jo käynnissä ja siihen ei voi valitettavasti enää liittyä. Tervetuloa Alfoihimme seuraavan kerran keväällä 2024.

Kevään Alfa

Keväällä järjetämme Alfan tiistai-iltaisin klo 18 osoitteessa Tavaststjernankatu 1, Helsinki. Voit hypätä mukaan kolmella ensimmäisellä kokoontumisella.

19.3. Tässäkö tämä elämä on?

26.3. Kuka Jeesus on?

2.4. Miksi Jeesus kuoli?

9.4. Miten voin uskoa?

16.4. Miksi ja miten rukoilisin?

23.4. Miten ja miksi lukisin Raamattua?

30.4. Kuinka Jumala johdattaa meitä?

3.-5.5. Pyhä Henki-viikonloppu Vivamossa (Vivamontie 2, Lohja). Viikonloppu järjestetään yhdessä Hehkun talkooleirin kanssa ja saat majoittua ja syödä ilmaiseksi, jos osallistut lauantapäivänä talkootöihin. Vaihtoehtoisesti voit myös varata Vivamosta haluamasi ylläpidon.

7.5. Miksi ja miten kertoisin muille?

14.5. Parantaako Jumala vielä tänään?

21.5. Entä seurakunta?

10 + 3 =