Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Alfat

Alfa on kymmenen tapaamisen sarja, jossa opitaan yhdessä keskustellen, mistä uskossa on kyse. Mukaan saat tulla riippumatta mielipiteistä, tietotasosta tai maailmankatsomuksesta. Jokaiseen kokoontumiseen kuuluu kolme elementtiä 1) Vieraanvaraisuus, joka tarkoittaa mm. jotain tarjottavaa, 2) Alustus, joka on lyhyt video viikon teemaan ja 3) Avoin keskustelu, jossa kaikki näkemykset ja mielipiteet ovat tasavertaisia.

Mukaan Alfoihin voi hypätä kolmella ensimmäisellä kokoontumisella. Sen jälkeen ei oteta enää uusia, jotta joukko voi ryhmäytyä.

Etänä

Tämä Alfa kokoontuu joustavasti etänä, joten voit osallistua kätevästi fyysisestä paikasta riippumatta.

Tähän Alfaan ei oteta enää osallistujia. Seuraava vastaava Alfa on suunniteltu keväälle 2023).

Kotona

Tämä Alfa kokoontuu pienenä ryhmänä vetäjän kotona Espoon Kilossa. Pienen ryhmän ansiosta tapaamiset voidaan sopia kaikkien aikataulut huomioon ottaen. Tapaamisen aikana valmistetaan yhdessä ruokaa ja syödään yhdessä kotoisissa tunnelmissa.

Tähän Alfaan ei oteta enää osallistujia. Seuraava vastaava Alfa on suunniteltu keväälle 2023.

Ulkoillen

Tässä Alfassa elämän ja uskon pohdiskelu yhdistyy ulkoiluun ja liikuntaan. Ulkoilemme Helsingin ulkoilualueilla, luontokohteissa tms. Usein ilta päättyy makkaranpaistoon jollakin nuotiopaikalla.

Tämä Alfa on suunniteltu alkavaksi keväällä 2023

Kahvilassa

Tässä Alfassa elämän Kokoonnumme pyörittelemään elämän isoja kysymyksiä kahvin tai teen äärelle jossakin Helsingin keskustan kahvilassa.

Tämä Alfa on suunniteltu alkavaksi keväällä 2023