Ota yhteyttä

ota yhteyttä!

Jos et tiedä, keneen ottaa yhteyttä, lähetä yhteydenottopyyntö!
Voit myös soittaa 0207 681 610 tai lähettää sähköpostia krs@sana.fi

Postiosoite: KRS, PL 48, 08101 LOHJA
Käyntiosoite: Vivamontie 2, 08200 Lohja

Kansan Raamattuseuran Y-tunnus 0116585-1
Karas-Sana Oy Y-tunnus 0109655-0

henkilöhaku

Ahjoniemi Niina, asiakaspalvelusihteeri, Vivamo
Asiakaspalvelusihteeri Vivamossa.
Antikainen Anu, toimittaja, toimitussihteeri
Olen Sanan toimitussihteeri ja toimittaja. Vastaan lehden suunnittelusta ja kokoamisesta muiden toimitustiimin jäsenten kanssa. Kirjoitan silloin tällöin myös juttuja lehteen.
Eloranta Ronja, kirjanpitäjä
Olen Karas-Sana Oy:n kirjanpitäjä.
Flythström Tina, kirjanpitäjä
Olen Kansan Raamattuseuran Säätiön kirjanpitäjä.
Haavisto Johanna, Vivamon Raamattukylän koordinaattori
Olen Raamattukylän teatterin koordinaattori ja näyttelijä. Hoidan esitysten käytännön organisointia.
Haavisto Panu, seurakuntapalveluiden sihteeri
Toimin KRS:n julistus - ja koulutustyöntekijöiden apuna käytännön asioissa, kuten yhteydenpidossa ja laskutuksissa. Etsin sinulle sopivan työntekijän vierailijaksi seurakuntaan. Hoidan myös Vivamon striimauksia.
Hakkarainen Tuula, julistaja, muusikko
Olen muusikko, laulaja, lauluntekijä ja julistustiimin jäsen. Teen pääsääntöisesti seniorityötä, musiikkia ja vankilatyötä. Järjestän ohjelmallisia tilaisuuksia ja konsertoin.
Halttunen Minna, Vivamon ohjelmasihteeri
Minna Halttunen on Vivamon ohjelmasihteeri.
Hämäläinen Anne, palkanlaskija ja henkilöstösihteeri
Olen palkanlaskija ja henkilöstösihteeri. Vastaan palkkojen ja palkkioiden laskennasta sekä niihin liittyvistä viranomaissuorituksista ja tilastoinneista. Minuun voi myös olla yhteydessä työterveysasioissa sekä työntekijöiden lakisääteisten vakuutusten osalta.
Heino Jani, opiskelijatyöntekijä
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.
Honkanen Pirjo, kansainvälisen työn projektisihteeri
Olen kansainvälisen osaston projektisihteeri. Vastaan Intian ja Turkin työn yhteyksistä ja olen mukana Domini Life-applikaation kansainvälistämisessä. Olen talomme työsuojeluvaltuutettu ja luottamusmies.
Kairosmajan vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi. Tunturikeskuksen päiväohjelman takia toivomme puhelinsoittoanne arkisin klo 11-15.
Karhumäki Heli, päätoimittaja
Heli Karhumäki on Sana-lehden päätoimittaja.
Kaustel Lehari, julistaja, Crescendo-työ
Koordinoin Kristittyjen taiteilijoiden verkosto Crescendon työtä Suomessa sekä Uskon yö-tapahtumaa, johon seurakunnat voivat liittyä.
Keskimäki Riitta, raamattuopettaja
Olen raamatun- ja kieltenopettaja Helsingistä. Koulutuspalvelujen avustavana työntekijänä olen saanut keskittyä omimpaani, Raamatun – ja aivan erityisesti sen rikkaan alkuosan – opettamiseen.
Kumpula Raija, viestinnän asiantuntija
Vastaan Kansan Raamattuseuran viestinnästä.
Kuparinen Eeva, asiakaspalvelusihteeri
Olen asiakaspalvelusihteeri. Ota minuun yhteyttä, jos haluat liittyä jonkun työntekijän lähettäjäpiiriin, tarvitset tukitiedot lähettäjäsi tukemiseen tai yhteystietosi ovat muuttuneet.
Lahti Mia, hallintopäällikkö
Olen hallintopäällikkö ja vastaan talous- ja palkkahallinnosta.
Lahtinen Elina, pastori, lähettäjätyön sihteeri
Olen pappi ja lähettäjätyön sihteeri. Ensisijainen tehtäväni on vastata KRS:n lähettäjäkirjeiden oikeakielisyydestä ja osittain myös kuvituksesta ja taitosta.
Lahtinen Mika, bibliodraamaohjaaja
Toteutan bibliodraamaryhmiä, joissa perehdytään Raamattuun keskustelun ja eläytymisen keinoin. Esitän monologinäytelmiä ja ohjaan Torstaiteatteria.
Lehtinen Merja, Krito-työn koordinaattori, Tampereen kaupunkityöntekijä
Minulla on pitkä kokemus rukous- ja sielunhoitotyöstä seurakunnassa. Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja diakoniatyöntekijä. Opetan mielelläni erilaisista ihmisen elämään, kasvuun, kriiseihin ja elämän kipukohtiin liittyvistä teemoista. Tampereen kaupunkityön ohella koordinoin Krito-työtä ja koulutan sen ryhmänvetäjiä.
Luttinen-Kivistö Susanna, pastori, kasvatuksen tiimin johtaja
Olen kasvatuksen tiimin esimies, pappi ja bibliodraamaohjaaja. Teen myös nuorisotyötä. Raamattu, opettaminen, luovat menetelmät ja näiden yhdistelmät saavat minut syttymään.
Mäkinen Matti, kouluttaja
Olen kouluttaja, julistaja ja tubettaja. Koulutan ja innostan ihmisiä löytämään omia lahjojaan ja toimimaan Kristuksen hehkulamppuina pimeässä.
Malmberg Kerstin, asiakaspalvelusihteeri, Vivamo
Asiakaspalvelusihteeri Vivamossa.
Matikainen Mikko, pastori, koulutusjohtaja
Olen reissupastori, koulutusjohtaja ja radiotoimittaja. Opetan kristityn elämäntapaa (L10T) ja valmennan yhteisöjä. Rukous, Raamattu ja kristittyjen yhteys ovat minulle tärkeitä. Toimitan Uskon askeleita ohjelmasarjaa ja rukousohjelmia Radio Deissä.
Nordman Kristiina, kouluttaja
Olen kouluttaja ja teologi. Varustan kristittyjä evankelioivaan elämäntapaan, ja pidän uskonelämää vahvistavia koulutuksia. Erityisalaani ovat vuorovaikutus- ja kohtaamistaitokoulutukset. Erityisiä teemojani ovat myös myötätunto ja isovanhemmuus.
Nyman Hannu, rovasti, julistaja
Olen rovasti ja kirjailija. Luentoaiheeni liittyvät mm. Raamattuun, historiaan, uskontojen väliseen dialogiin ja kärsimyksen teemaan. Olen myös mukana parisuhdetyössä vaimoni kanssa.
Nyman Katariina, nuorisotyöntekijä
Olen nuorisotyön teologi ja Kansan Raamattuseuran rippikouluvastaava. Rippikoulujen lisäksi teen rippikoulunjälkeistä nuorisotyötä Helsingissä. Pidän isoskoulutusta ja vastaan K17-toiminnastamme.
Nyman Maija, julistaja
Olen kirjailija, toimittaja ja kolumnisti ja mukana monimuotoisessa naistyössä juontajana ja puhujana. Teen yhdessä mieheni kanssa parisuhdetyötä.
Nyman Matias, Vivamon Raamattukylän toiminnanohjaaja
Olen Raamattukylän johtaja. Toimin musiikkinäytelmien ohjaajana, tuottajana, äänittäjänä, lavastajana, vapaaehtoisten vetäjänä ja koordinaattorin esimiehenä.
Nyman Virpi, pastori, kouluttaja
Olen kouluttaja, pastori, muusikko sekä gospel-lattarit™ -ohjaaja. Koulutan mielelläni niin seurakuntalaisia kuin työntekijöitä. Käytän monipuolisesti eri välineitä, myös nettiä.
Ojala Venla, opiskelijatyöntekijä
Olen opiskelijatyöntekijänä Jyväskylässä ja vastaan opiskelijayhteisömme Hehkun toiminnasta. Työssäni kuljen opiskelijoiden rinnalla ja tuen heidän matkaansa Jeesuksen seuraajina.
Orisberg – vastaanotto, kesäkeskus
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Peittola Päivi, Helsingin kaupunkityöntekijä
Olen kaupunkityöntekijä pääkaupunkiseudulla. Vastaan osittain myös rukoustyöstämme. Opetan rukouksesta ja Raamatusta. Teen puhujavierailuja seurakuntiin.
Pennanen Tuija, Pietarin katulapsityön koordinaattori
Olen Pietarin katulapsityön koordinaattori ja vastannut työstä vuodesta 1995 alkaen. Käyn mielelläni kertomassa ja näyttämässä kuvia työstämme seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa sekä myös kouluissa, rippikoulutunneilla ja lähetyspiireissä.
Piiroinen Mikko, nukketeatterityöntekijä
Olen nukketeatterityöntekijä ja nuorisotyönohjaaja. Vastaan työkaverini kanssa nukketeatteri Sananjalan toiminnasta. Teemme sen tiimoilta vierailuja seurakuntiin.
Pirttiaho Jaakko, kouluttaja
Olen raamattuopettaja ja kirjailija. Vierailen mielelläni seurakunnissa ja pidän myös www.yksinarmosta.fi-blogia.
Pohjolan-Pirhonen Tarja, henkilöstöpäällikkö
Olen Kansan Raamattuseuran henkilöstöpäällikkö.
Purtola Eija, asiakaspalvelun tiimiesimies
Työskentelen Kansan Raamattuseuran asiakaspalvelussa. Ota minuun yhteyttä, kun asiasi koskee asiakastietojen päivittämistä, lähettäjätyötä tai tuotetilauksia.
Pyysalo Jussi, muusikko
Olen muusikko. Vastuualueenani on monipuolisen musiikkityön lisäksi puheen ja musiikin tallenne- ja livetuotanto. Toimin myös tarvittaessa ääniteknikkona.
Pyysalo Minna, nukketeatterityöntekijä, muusikko
Olen nukketeatterityöntekijä ja muusikko. Koulutukseltani olen luokanopettaja. Toimin Nukketeatteri Sananjalassa. Musisoin kaikenikäisille pääasiassa mieheni Jussin kanssa.
Rajala Terhi, liiketoimintajohtaja.
Olen konsernin liiketoimintajohtaja. Vastaan loma- ja kurssikeskuksista, Sana-lehdestä ja kirjakustannuksesta sekä Vivamon kehittämisestä ja rakennushankkeesta. Pidän mielelläni pienen puheen ja tapaan ihmisiä kentällä.
Räsänen Pasi, Vivamon kiinteistönhoitaja
Minuun voit ottaa yhteyttä Vivamon kiinteistöihin liittyvissä asioissa.
Raunola Jaana, Karas-Sanan myynti- ja markkinointivastaava
Olen Karas-Sana Oy:n tuotteiden ja palveluiden myynti- ja markkinointivastaava, tärkeimpänä tehtävänä Sana-lehden levikkimarkkinointi ja mediamyynti.
Rautajoki Marjut, myyntineuvottelija
Teen myyntineuvottelijan työtä Sana-lehdessä. Välillä kirjoitan myös blogeja.
Rautiainen Milla, toimittaja, toimitussihteeri
Olen Sanan toimittaja ja toimitussihteeri. Vastaan yhdessä kollegojen kanssa muun muassa lehden kasaamisesta ja sen sisältöjen suunnittelusta sekä yhteydenpidosta avustajiin.
Riihimäki Taina, taloushallinnon assistentti
Olen taloushallinnon assistentti.
Sagulin Marko, nettipappi
Olen nettipappi ja raamatunopettaja. Pidän nettiraamattupiiriä ja tuotan raamattupiirien johdantovideoita. Teen raamattuopetusvideoita ja vastaan kysymyksiin nettipapin palstalla.
Saunaluoma Ulla, rovasti, toiminnanjohtaja
Olen toiminnanjohtaja ja vastaan varainhankinnasta. Olen myös kaupunkityön, kasvatuksen ja kansainvälisen työn esimies. Vierailen seurakunnissa raamattuopettajana.
Säynämö – vastaanotto, kesäkeskus
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Seppänen Olli, kouluttaja
Olen kouluttaja, eläkkeellä oleva hävittäjälentäjä ja ilmataisteluopettaja. Opetan Raamattua. Suurin haluni on kertoa Jumalan armollisuudesta, oikeudenmukaisuudesta ja uskollisuudesta.
Spring Elina, asiakaspalveluassistentti
Työskentelen Sana-lehden asiakaspalvelussa. Minuun voit olla yhteydessä missä tahansa lehden tilauksiin, laskutuksiin ja asiakastietoihin liittyvissä asioissa.
Ståhle Staffan, kiinteistöpäällikkö
Olen Kansan Raamattuseuran kiinteistöpäällikkö. Minuun voi olla yhteydessä kaikkiin Kansan Raamattuseuran kiinteistöihin liittyvissä asioissa.
Syvälahti Heikki, IT-vastaava
Vastaan IT-asioista ja voit ottaa minuun yhteyttä myös tietosuoja-asioissa.
Tanhua-Laiho Kristiina, kouluttaja
Olen kouluttaja ja muusikko. Opetan rukouksesta, ylistyksestä ja kristityn identiteetistä. Vastaan Tampereen Rukouksen talon toiminnasta. Laulan raamattulauluja ja sävellän.
Tervonsalmi – vastaanotto, kesäkeskus
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Tikkanen Sari, toimittaja, toimitussihteeri
Olen toimitussihteeri-toimittaja. Suunnittelen lehden sisältöä toimituksen kanssa, editoin, tilaan juttukeikoille tekijät ja kirjoitan juttuja.
Tuikkanen Kaisa, pastori, julistaja, muusikko
Olen pastori ja opettaja, mutta ennen kaikkea musiikkievankelista. Laulajana ja lauluntekijänä yhdistän julistuksen ja raamattuopetuksen musiikkiin. Media ja Tuiki taivaallista tv-ohjelma on osa työtäni.
Tuikkanen Timo, julistaja, muusikko
Olen diakoni ja musiikkievankelista. Äänitteemme ovat syntyneet kotistudiossamme, ja nykyään tuotan vaimoni Kaisan kanssa Tuiki taivaallista tv-ohjelmaa. Vierailemme seurakunnissa.
Tynjä Tuula, avioparityön koordinaattori, pastori
Olen Samassa veneessä -työn koordinaattori, pappi ja teologian tohtori. Vastaan avioparityön kokonaisuudesta. Ohjaan itsetuntemusta ja parisuhdetta syventäviä tapahtumia yksin ja puolisoni kanssa.
Välimäki Hannu, opiskelijatyöntekijä
Olen opiskelijatyöntekijä ja perheenisä. Autan opiskelijoita tutustumaan Jeesukseen ja seuraamaan häntä. Valmennan opiskelijoita rakentamaan opetuslapseusliikehdintää kampuksilla.
Vestovuo Lea, mainosgraafikko
Teen kaikenlaisia graafikon töitä KRS:ssä.
Viitasalo Topi, Kuopion kaupunkityöntekijä
Toimin kaupunkityöntekijänä Kuopiossa. Vastaan Kansan Raamattuseuran toiminnasta Kuopion alueella. Keskuspaikkanamme toimii Sanan Kulma Kuopion keskustan tuntumassa.
Viljamaa Julia, asiakaspalvelusihteeri, Vivamo
Asiakaspalvelusihteeri Vivamossa.
Viljamaa Marika, pastori, Vivamon johtaja
Olen Vivamon johtaja ja pappi. Vastaan ohjelmiston suunnittelusta ja toteutuksesta. Koordinoin Vivamon jumalanpalvelus- ja hartauselämää.
Virta Kalle, varatoiminnanjohtaja, pastori
Olen varatoiminnanjohtaja, pastori ja basso-baritoni. Olen julistajien ja muusikkojen esimies. Vastaan myös monista digitaalisista palveluistamme. Opetan Raamattua ja konsertoin.
Vivamon vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Yli-Jaakkola Juha, Turun kaupunkityöntekijä
Olen kaupunkityöntekijä, pastori ja maalaispoika. Vastaan vapaaehtoisten kouluttamisesta ja teen yhteistyötä seurakuntien kanssa erityisesti Turussa. Opetan Raamattua ja hyödynnän luovuutta työssäni.

pankkiyhteydet

Tee lahjoitus ja tilitä kolehti.