Ota yhteyttä

ota yhteyttä!

Tältä sivulta löydät työntekijöidemme yhteystiedot. Jos et tiedä, keneen ottaa yhteyttä, lähetä yhteydenottopyyntö!
Kansan Raamattuseuran toimisto 0207 681 610, krs@sana.fi
Vivamon loma- ja kurssikeskus 0207 681 760, vivamo@sana.fi
Kairomajan tunturikeskus 0207 681 730. kairosmaja@sana.fi

Kansan Raamattuseuran ja Karas-Sana Oy:n
Postiosoite: PL 48, 08101 LOHJA
Käyntiosoite: Vivamontie 2, 08200 Lohja

Kansan Raamattuseuran Y-tunnus 0116585-1
Karas-Sana Oy Y-tunnus 0109655-0

henkilöhaku

Crescendo Finland
Crescendo on kansainvälinen klassisen musiikin järjestö, joka luo kristityille muusikoille ja alan opiskelijoille mahdollisuuksia tavata, verkostoitua ja toimia yhdessä.
Juhani Davidsson
Vivamon ravintola
Elina Vettenranta, Vivamon johtaja
Vivamon johtaja
Ronja Eloranta, kirjanpitäjä
Olen Kansan Raamattuseuran kirjanpitäjä, vastuullani on säätiön kirjanpito.
Ilkka Enkenberg, Sana-lehden päätoimittaja
Olen Sana-lehden päätoimittaja. Vastaan lehden journalistisesta linjasta, ideoin sisältöä ja kirjoitan silloin tällöin juttuja.
Johanna Haavisto, Vivamon Raamattukylän koordinaattori
Olen Raamattukylän teatterin koordinaattori ja näyttelijä. Hoidan esitysten käytännön organisointia.
Panu Haavisto, seurakuntapalveluiden koordinaattori, mediatuottaja
Toimin KRS:n julistus - ja koulutustyöntekijöiden apuna käytännön asioissa, kuten yhteydenpidossa ja laskutuksissa. Etsin sinulle sopivan työntekijän vierailijaksi seurakuntaan. Hoidan myös Vivamon striimauksia.
Tuula Hakkarainen, julistaja, muusikko
Olen muusikko, laulaja, lauluntekijä ja julistustiimin jäsen. Teen pääsääntöisesti seniorityötä, musiikkia ja vankilatyötä. Järjestän ohjelmallisia tilaisuuksia ja konsertoin.
Anne Hämäläinen, HR-asiantuntija
Rekrytointiin liittyvät asiat kuuluvat työtehtäviini, hoidan myös työsopimukset ja työtodistukset. Minuun voi myös olla yhteydessä työntekijöiden työterveyteen ja lakisääteisiin vakuutuksiin liittyvissä asioissa.
Jessica Hartlin, Vivamon ravintolan keittiöpäällikkö
Vivamon ravintolan keittiöpäällikkö
Jani Heino, opiskelijatyöntekijä
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.
Mari Hinkkanen, asiakaspalveluassistentti
Työskentelen Sana-lehden asiakaspalvelussa.
Pirjo Honkanen, kansainvälisen työn projektisihteeri
Olen kansainvälisen osaston projektisihteeri. Vastaan Intian ja Turkin työn yhteyksistä. Olen talomme työehtosopimusten mukaisten työntekijäliittojen luottamushenkilö.
Minna Hotanen, asiakaspalveluassistentti, Vivamo
Minna Hotanen on asiakaspalveluassistentti Vivamossa.
Juhani Huttunen, tuottaja-toimittaja
Olen Sana-lehden tuottaja-toimittaja. Tuotan verkkosivuja, suunnittelen sisältöä toimituksen kanssa ja kirjoitan juttuja.
Kairosmajan vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi. Tunturikeskuksen päiväohjelman takia toivomme puhelinsoittoanne arkisin klo 11-15.
Erja Kallinen, pääkokki
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Tarja Kallio, asiakaspalvelija
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Riitta-Sisko Keinonen, Tuottaja-toimittaja
Olen Sanan tuottaja-toimittaja. Vastaan yhdessä kollegojen kanssa muun muassa lehden kasaamisesta ja sen sisältöjen suunnittelusta sekä yhteydenpidosta avustajiin.
Johanna Kovalainen, asiakaspalvelija
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Juha Kovalainen, kiinteistönhoitaja
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Lea Kujanpää, pastori, koulutusjohtaja
Rakastan sukeltamista syvälle Raamattuun ja rukouksen maailmaan. Opetan mielelläni kaikenlaisesta niihin liittyvästä. Haluan rohkaista rukoilemaan, sillä rukouksella on suurempi merkitys kuin osaamme ajatellakaan.
Mikko Kurenlahti, tuottaja-toimittaja
Olen Sana-lehden tuottaja-toimittaja. Tuotan podcasteja ja suunnittelen lehteä toimituksen kanssa.
Mia Lahti, talous- ja hallintojohtaja
Olen talous- ja hallintojohtaja, vastaan taloudesta ja henkilöstöhallinnosta.
Elina Lahtinen, pastori, lähettäjätyön sihteeri
Olen pappi ja lähettäjätyön sihteeri. Ensisijainen tehtäväni on vastata KRS:n lähettäjäkirjeiden oikeakielisyydestä ja osittain myös kuvituksesta ja taitosta.
Mika Lahtinen, psykodraamaohjaaja, bibliodraamaohjaajien kouluttaja
Ohjaan työtapoja, joissa tutkitaan ihmissuhteita, vuorovaikutusta, vakaumusta ja/tai Raamatun tekstejä. Psykodraaman menetelmät lisäävät itsetuntemusta ja syventävät vuorovaikutustaitoja sekä parantavat yksilön kykyä toimia uudella tavalla hankalissa tilanteissa ja mielekkäällä tavalla uusissa elämäntilanteissa. Bibliodraama on sekä tietoon että kokemukseen perustuvaa Raamatun tekstien elävöittämistä, tutkimista ja tulkintaa. Ohjaustyössäni kunnioitan erilaisten ihmisten yhdenvertaisuutta sekä jokaisen osallistujan oikeutta omaan elämäntarinaan ja vakaumukseen.
Sirpa Lampela, kokki
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Merja Lehtinen, Krito-työn koordinaattori, Tampereen kaupunkityöntekijä
Minulla on pitkä kokemus rukous- ja sielunhoitotyöstä seurakunnassa. Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja diakoniatyöntekijä. Opetan mielelläni erilaisista ihmisen elämään, kasvuun, kriiseihin ja elämän kipukohtiin liittyvistä teemoista. Tampereen kaupunkityön ohella koordinoin Krito-työtä ja koulutan sen ryhmänvetäjiä.
Malla Lepistö, pastori, kouluttaja
Olen raamattukouluttaja, pappi ja väitöskirjatutkija. Rakastan Raamattua ja historiaa – ja Raamatusta historiaa todella löytyy! Raamatun ajan kulttuurihistoriaan pureutumalla saattaa löytyä aivan uusia näkökulmia tuttuihinkin teksteihin.
Susanna Luttinen-Kivistö, pastori, kasvatuksen tiimin johtaja
Olen kasvatuksen tiimin esimies, pappi ja bibliodraamaohjaaja. Teen myös nuorisotyötä. Raamattu, opettaminen, luovat menetelmät ja näiden yhdistelmät saavat minut syttymään.
Kaisa Mattila, Kairosmajan tunturikeskuksen johtaja
Olen Kairosmajan tunturikeskuksen johtaja. Vastaan Kairosmajan ja Revontulikappelin toiminnasta sekä niiden ohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta.
Nettikirjakauppa
Kansan Raamattuseuran kustannusyhtiö Karas-Sana Oy kustantaa kristillistä aikakauslehti Sanaa ja hengellisiä kirjoja. Karas-Sanan kirjat ovat myynnissä yhteistyökumppanimme Päivä Osakeyhtiön Nettikirjakauppa.comin verkkokaupassa.
Anu Neuvonen, musiikintekijä
Olen säveltäjä ja muusikko. Teen ja esitän musiikkia, ja tarjoan lisäksi monenlaisia työkaluja seurakuntien musiikkielämään. Opetan myös mielelläni Raamatusta.
Kristiina Nordman, kouluttaja
Olen kouluttaja ja teologi. Varustan kristittyjä evankelioivaan elämäntapaan, ja pidän uskonelämää vahvistavia koulutuksia. Erityisalaani ovat vuorovaikutus- ja kohtaamistaitokoulutukset. Erityisiä teemojani ovat myös myötätunto ja isovanhemmuus.
Hannu Nyman, rovasti, julistaja
Olen rovasti ja kirjailija. Luentoaiheeni liittyvät mm. Raamattuun, historiaan, uskontojen väliseen dialogiin ja kärsimyksen teemaan. Olen myös mukana parisuhdetyössä vaimoni kanssa.
Katariina Nyman, nuorisotyöntekijä
Olen nuorisotyön teologi ja Kansan Raamattuseuran rippikouluvastaava. Rippikoulujen lisäksi teen rippikoulunjälkeistä nuorisotyötä Helsingissä. Pidän isoskoulutusta ja vastaan K17-toiminnastamme.
Maija Nyman, julistaja
Olen kirjailija, toimittaja ja kolumnisti ja mukana monimuotoisessa naistyössä juontajana ja puhujana. Teen yhdessä mieheni kanssa parisuhdetyötä.
Matias Nyman, Vivamon Raamattukylän toiminnanohjaaja
Olen Raamattukylän toiminnanohjaaja. Toimin musiikkinäytelmien ohjaajana, tuottajana, äänittäjänä, lavastajana, vapaaehtoisten vetäjänä ja koordinaattorin esimiehenä.
Virpi Nyman, pastori, kouluttaja
Olen kouluttaja, pastori, muusikko sekä gospel-lattarit™ -ohjaaja. Koulutan mielelläni niin seurakuntalaisia kuin työntekijöitä. Käytän monipuolisesti eri välineitä, koulutan myös verkossa.
Jaakko Ojala, Kuopion kaupunkityöntekijä
Toimin kaupunkityöntekijänä Kuopiossa. Vastaan Kansan Raamattuseuran toiminnasta Kuopion alueella. Keskuspaikkanamme toimii Sanan Kulma Kuopion keskustan tuntumassa.
Venla Ojala, opiskelijatyöntekijä
Toimin Jyväskylässä nuorten aikuisten ja opiskelijaikäisten hyväksi. Unelmani on tukea nuoria aikuisia elämän surujen ja ilojen keskellä, rohkaista heitä etsimään omaa paikkansa ja löytämään Jeesuksen tuomaa iloa ja armoa omaan elämään. Vedän kristillisen toipumistyön Krito-ryhmiä, nuorille aikuisille suunnattuja Hehku-iltoja ja teen tavoittavaa työtä Kortepohjan ylioppilaskylässä.
Orisberg – vastaanotto, kesäkeskus
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Jarmo Pääkkönen, kiinteistön saneeraaja
kiinteistön saneeraaja
Päivi Peittola, Raamattukouluttaja, Helsingin kaupunkityöntekijä
Olen kaupunkityöntekijä pääkaupunkiseudulla. Vastaan osittain myös rukoustyöstämme. Opetan rukouksesta ja Raamatusta. Teen puhujavierailuja seurakuntiin.
Tuija Pennanen, Pietarin katulapsityön koordinaattori
Olen Pietarin katulapsityön koordinaattori ja vastannut työstä vuodesta 1995 alkaen. Käyn mielelläni kertomassa ja näyttämässä kuvia työstämme seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa sekä myös kouluissa, rippikoulutunneilla ja lähetyspiireissä.
Mikko Piiroinen, nukketeatterityöntekijä
Olen nukketeatterityöntekijä ja nuorisotyönohjaaja. Vastaan työkaverini kanssa nukketeatteri Sananjalan toiminnasta. Teemme sen tiimoilta vierailuja seurakuntiin.
Niko Prusi, kiinteistöpäällikkö
Olen KRS:n kiinteistöpäällikkö.
Eija Purtola, asiakaspalvelun tiimiesihenkilö
Työskentelen Kansan Raamattuseuran asiakaspalvelussa. Ota minuun yhteyttä, kun asiasi koskee asiakastietojen päivittämistä, lähettäjätyötä tai tuotetilauksia.
Jussi Pyysalo, muusikko
Olen muusikko. Vastuualueenani on monipuolisen musiikkityön lisäksi puheen ja musiikin tallenne- ja livetuotanto. Toimin myös tarvittaessa ääniteknikkona.
Terhi Rajala, liiketoimintajohtaja.
Olen konsernin liiketoimintajohtaja. Vastaan muiden tehtävieni ohella tällä hetkellä Vivamon toiminnasta ja ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta. Koordinoin Vivamon kirkon jumalanpalveluksia.
Pasi Räsänen, Vivamon kiinteistönhoitaja
Minuun voit ottaa yhteyttä Vivamon kiinteistöihin liittyvissä asioissa.
Jaana Raunola, Karas-Sanan myynti- ja markkinointivastaava
Olen Karas-Sana Oy:n tuotteiden ja palveluiden myynti- ja markkinointivastaava, tärkeimpänä tehtävänä Sana-lehden levikkimarkkinointi ja mediamyynti.
Marjut Rautajoki, myyntineuvottelija
Teen myyntineuvottelijan työtä Sana-lehdessä. Välillä kirjoitan myös blogeja.
Taina Riihimäki, kirjanpitäjä
Olen Karas-Sana Oy:n kirjanpitäjä.
Tarja Saarinen, viestinnän asiantuntija
Vastaan Kansan Raamattuseuran viestinnästä.
Marko Sagulin, nettipappi
Olen nettipappi ja raamatunopettaja. Pidän nettiraamattupiiriä ja tuotan raamattupiirien johdantovideoita. Teen raamattuopetusvideoita ja vastaan kysymyksiin nettipapin palstalla.
Minna Sairo, nukketeatterityöntekijä, muusikko
Olen nukketeatterityöntekijä ja muusikko. Koulutukseltani olen luokanopettaja. Toimin Nukketeatteri Sananjalassa. Musisoin kaikenikäisille.
Satu Salo, kouluttaja
Olen kouluttaja ja teologi. Minulla on pitkä kokemus seurakuntatyöstä ja vapaaehtoisten kanssa toimimisesta paikallisseurakunnassa. Haluan innostaa ja rohkaista kristittyjä hengelliseen kasvuun sekä omien lahjojen ja paikan löytämiseen.
Ismo Santapukki, Mediatuottaja ja -kouluttaja
Olen osa-aikainen mediatuottaja ja digijärjestelmien muutosavustaja. Tehtäviini kuuluu erilaiset video- ja valokuvaukset, suorat lähetykset sekä erilaiset videokoulutukset esim. seurakunnille.
Ulla Saunaluoma, rovasti, raamattuopettaja
Vierailen seurakunnissa messujen saarnaajana sekä erilaisissa tilaisuuksia raamattuopettajana.
Säynämö – vastaanotto, kesäkeskus
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Olli Seppänen, kouluttaja
Olen kouluttaja, eläkkeellä oleva hävittäjälentäjä ja ilmataisteluopettaja. Opetan Raamattua. Suurin haluni on kertoa Jumalan armollisuudesta, oikeudenmukaisuudesta ja uskollisuudesta.
Seurakuntapalvelut
Ota yhteyttä ja kysy tietoa julistus - ja koulutustyöntekijöistämme. Kerromme lisää tapahtumista tai autamme löytämään sopivan henkilön tilaisuuteesi.
Säde Suutari, nuorisotyöntekijä
Olen valtakunnallinen nuorisotyöntekijä, sporttinen tiimipelaaja ja seikkaileva laulaja. Olen osa Kräsän nuorisotiimiä, nuortentoimintaa Helsingissä sekä leirejä Vivamossa. Vastaan seurakuntiin tehtävistä nuoriso- ja varhaisnuorisotyön vierailuista. Opetan Raamatusta ja elämästä, pidän työpajoja ja vedän pakohuonepelejä.
Heikki Syvälahti, IT-vastaava
Vastaan IT-asioista ja voit ottaa minuun yhteyttä myös tietosuoja-asioissa.
Päivi Taipale, toimistoassistentti
Työskentelen asiakaspalvelussa. Hoidan Kansan Raamattuseuran puhelinvaihdetta. Voit ottaa minuun yhteyttä lähettäjäpiiriasioissa ja yhteystietojesi muuttuessa.
Kristiina Tanhua-Laiho, kouluttaja
Olen kouluttaja ja muusikko. Opetan rukouksesta, ylistyksestä ja kristityn identiteetistä. Vastaan Tampereen Rukouksen talon toiminnasta. Laulan raamattulauluja ja sävellän.
Tervonsalmi – vastaanotto, kesäkeskus
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Sari Tikkanen, tuottaja-toimittaja
Olen tuottaja-toimittaja. Suunnittelen lehden sisältöä toimituksen kanssa, editoin, tilaan juttukeikoille tekijät ja kirjoitan juttuja.
Kaisa Tuikkanen, pastori, julistaja, muusikko
Olen pastori ja opettaja, mutta ennen kaikkea musiikkievankelista. Laulajana ja lauluntekijänä yhdistän julistuksen ja raamattuopetuksen musiikkiin. Media ja Tuiki taivaallista tv-ohjelma on osa työtäni.
Timo Tuikkanen, julistaja, muusikko
Olen diakoni ja musiikkievankelista. Äänitteemme ovat syntyneet kotistudiossamme, ja nykyään tuotan vaimoni Kaisan kanssa Tuiki taivaallista tv-ohjelmaa. Vierailemme seurakunnissa.
Tuomas Kumpulainen
Vivamon ravintola
Hannu Välimäki, opiskelijatyöntekijä
Olen opiskelijatyöntekijä ja perheenisä. Autan opiskelijoita tutustumaan Jeesukseen ja seuraamaan häntä. Valmennan opiskelijoita rakentamaan opetuslapseusliikehdintää kampuksilla.
Lea Vestovuo, mainosgraafikko
Teen kaikenlaisia graafikon töitä KRS:ssä.
Kalle Virta, toiminnanjohtaja, pastori
Olen toiminnanjohtaja, pastori ja basso-baritoni. Opetan Raamattua ja konsertoin laulajana ja suurten kirkkoteosten solistina. Toiminnanjohtajana vastaan myös hallinnosta ja varainhankinnasta.
Vivamon vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi. Puhelinajat ma-pe klo 9-11 ja klo 14-15.
Juha Yli-Jaakkola, Turun kaupunkityöntekijä
Olen kaupunkityöntekijä, pastori ja maalaispoika. Vastaan vapaaehtoisten kouluttamisesta ja teen yhteistyötä seurakuntien kanssa erityisesti Turussa. Opetan Raamattua ja hyödynnän luovuutta työssäni.

pankkiyhteydet

Tee lahjoitus ja tilitä kolehti.