Ota yhteyttä

ota yhteyttä!

Jos et tiedä, keneen ottaa yhteyttä, lähetä yhteydenottopyyntö!
Voit myös soittaa 0207 681 610 tai lähettää sähköpostia krs@sana.fi

Postiosoite: KRS, PL 48, 08101 LOHJA
Käyntiosoite: Vivamontie 2, 08200 Lohja

Kansan Raamattuseuran Y-tunnus 0116585-1
Karas-Sana Oy Y-tunnus 0109655-0

henkilöhaku

Davidsson Juhani
Vivamon ravintola
Eloranta Ronja, kirjanpitäjä
Olen Kansan Raamattuseuran kirjanpitäjä, vastuullani on säätiön kirjanpito.
Enkenberg Ilkka, Sana-lehden päätoimittaja
Olen Sana-lehden päätoimittaja.
Haavisto Johanna, Vivamon Raamattukylän koordinaattori
Olen Raamattukylän teatterin koordinaattori ja näyttelijä. Hoidan esitysten käytännön organisointia.
Haavisto Panu, seurakuntapalveluiden koordinaattori, mediatuottaja
Toimin KRS:n julistus - ja koulutustyöntekijöiden apuna käytännön asioissa, kuten yhteydenpidossa ja laskutuksissa. Etsin sinulle sopivan työntekijän vierailijaksi seurakuntaan. Hoidan myös Vivamon striimauksia.
Hakkarainen Tuula, julistaja, muusikko
Olen muusikko, laulaja, lauluntekijä ja julistustiimin jäsen. Teen pääsääntöisesti seniorityötä, musiikkia ja vankilatyötä. Järjestän ohjelmallisia tilaisuuksia ja konsertoin.
Hakuni Anu, kokki
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Hämäläinen Anne, HR-asiantuntija
Rekrytointiin liittyvät asiat kuuluvat työtehtäviini, hoidan myös työsopimukset ja työtodistukset. Minuun voi myös olla yhteydessä työntekijöiden työterveyteen ja lakisääteisiin vakuutuksiin liittyvissä asioissa.
Heino Jani, opiskelijatyöntekijä
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.
Hinkkanen Mari, asiakaspalveluassistentti
Työskentelen Sana-lehden asiakaspalvelussa.
Honkanen Pirjo, kansainvälisen työn projektisihteeri
Olen kansainvälisen osaston projektisihteeri. Vastaan Intian ja Turkin työn yhteyksistä ja olen mukana Domini Life-applikaation kansainvälistämisessä. Olen talomme työehtosopimusten mukaisten työntekijäliittojen luottamushenkilö.
Hotanen Minna, asiakaspalveluassistentti, Vivamo
Minna Hotanen on asiakaspalveluassistentti Vivamossa.
Huttunen Juhani, tuottaja-toimittaja
Olen Sana-lehden tuottaja-toimittaja. Vastaan yhdessä kollegojen kanssa muun muassa lehden kasaamisesta ja sen sisältöjen suunnittelusta sekä yhteydenpidosta avustajiin.
Kairosmajan vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi. Tunturikeskuksen päiväohjelman takia toivomme puhelinsoittoanne arkisin klo 11-15.
Kallinen Erja, pääkokki
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Kallio Tarja, asiakaspalvelija
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Kaustel Lehari, julistaja, Crescendo-työ
Koordinoin Kristittyjen taiteilijoiden verkosto Crescendon työtä Suomessa sekä Uskon yö-tapahtumaa, johon seurakunnat voivat liittyä.
Keinonen Riitta-Sisko, Tuottaja-toimittaja
Olen Sanan tuottaja-toimittaja. Vastaan yhdessä kollegojen kanssa muun muassa lehden kasaamisesta ja sen sisältöjen suunnittelusta sekä yhteydenpidosta avustajiin.
Kovalainen Johanna, asiakaspalvelija
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Kovalainen Juha, kiinteistönhoitaja
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Kujanpää Lea, pastori, kouluttaja
Rakastan sukeltamista syvälle Raamattuun ja rukouksen maailmaan. Opetan mielelläni kaikenlaisesta niihin liittyvästä. Haluan rohkaista rukoilemaan, sillä rukouksella on suurempi merkitys kuin osaamme ajatellakaan.
Kurenlahti Mikko, tuottaja-toimittaja
Olen Sana-lehden tuottaja-toimittaja. Vastaan yhdessä kollegojen kanssa muun muassa lehden kasaamisesta ja sen sisältöjen suunnittelusta sekä yhteydenpidosta avustajiin.
Lahti Mia, talous- ja hallintojohtaja
Olen talous- ja hallintojohtaja, vastaan taloudesta ja henkilöstöhallinnosta.
Lahtinen Elina, pastori, lähettäjätyön sihteeri
Olen pappi ja lähettäjätyön sihteeri. Ensisijainen tehtäväni on vastata KRS:n lähettäjäkirjeiden oikeakielisyydestä ja osittain myös kuvituksesta ja taitosta.
Lahtinen Mika, psykodraamaohjaaja, bibliodraamaohjaajien kouluttaja
Ohjaan työtapoja, joissa tutkitaan ihmissuhteita, vuorovaikutusta, vakaumusta ja/tai Raamatun tekstejä. Psykodraaman menetelmät lisäävät itsetuntemusta ja syventävät vuorovaikutustaitoja sekä parantavat yksilön kykyä toimia uudella tavalla hankalissa tilanteissa ja mielekkäällä tavalla uusissa elämäntilanteissa. Bibliodraama on sekä tietoon että kokemukseen perustuvaa Raamatun tekstien elävöittämistä, tutkimista ja tulkintaa. Ohjaustyössäni kunnioitan erilaisten ihmisten yhdenvertaisuutta sekä jokaisen osallistujan oikeutta omaan elämäntarinaan ja vakaumukseen.
Lampela Sirpa, kokki
Kairosmajan loma- ja kurssikeskus
Lehtinen Merja, Krito-työn koordinaattori, Tampereen kaupunkityöntekijä
Minulla on pitkä kokemus rukous- ja sielunhoitotyöstä seurakunnassa. Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja diakoniatyöntekijä. Opetan mielelläni erilaisista ihmisen elämään, kasvuun, kriiseihin ja elämän kipukohtiin liittyvistä teemoista. Tampereen kaupunkityön ohella koordinoin Krito-työtä ja koulutan sen ryhmänvetäjiä.
Luoma Piia, asiakaspalveluassistentti, Vivamo
Asiakaspalveluassistentti Vivamossa.
Luttinen-Kivistö Susanna, pastori, kasvatuksen tiimin johtaja
Olen kasvatuksen tiimin esimies, pappi ja bibliodraamaohjaaja. Teen myös nuorisotyötä. Raamattu, opettaminen, luovat menetelmät ja näiden yhdistelmät saavat minut syttymään.
Malmberg Kerstin, asiakaspalveluassistentti, Vivamo
Asiakaspalveluassistentti Vivamossa.
Mattila Kaisa, Kairosmajan tunturikeskuksen johtaja
Olen Kairosmajan tunturikeskuksen johtaja. Vastaan Kairosmajan ja Revontulikappelin toiminnasta sekä niiden ohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta.
Nettikirjakauppa
Kansan Raamattuseuran kustannusyhtiö Karas-Sana Oy kustantaa kristillistä aikakauslehti Sanaa ja hengellisiä kirjoja. Karas-Sanan kirjat ovat myynnissä yhteistyökumppanimme Päivä Osakeyhtiön Nettikirjakauppa.comin verkkokaupassa.
Neuvonen Anu, musiikintekijä
Olen säveltäjä ja muusikko. Teen ja esitän musiikkia, ja tarjoan lisäksi monenlaisia työkaluja seurakuntien musiikkielämään. Opetan myös mielelläni Raamatusta.
Nordman Kristiina, kouluttaja
Olen kouluttaja ja teologi. Varustan kristittyjä evankelioivaan elämäntapaan, ja pidän uskonelämää vahvistavia koulutuksia. Erityisalaani ovat vuorovaikutus- ja kohtaamistaitokoulutukset. Erityisiä teemojani ovat myös myötätunto ja isovanhemmuus.
Nyman Hannu, rovasti, julistaja
Olen rovasti ja kirjailija. Luentoaiheeni liittyvät mm. Raamattuun, historiaan, uskontojen väliseen dialogiin ja kärsimyksen teemaan. Olen myös mukana parisuhdetyössä vaimoni kanssa.
Nyman Katariina, nuorisotyöntekijä
Olen nuorisotyön teologi ja Kansan Raamattuseuran rippikouluvastaava. Rippikoulujen lisäksi teen rippikoulunjälkeistä nuorisotyötä Helsingissä. Pidän isoskoulutusta ja vastaan K17-toiminnastamme.
Nyman Maija, julistaja
Olen kirjailija, toimittaja ja kolumnisti ja mukana monimuotoisessa naistyössä juontajana ja puhujana. Teen yhdessä mieheni kanssa parisuhdetyötä.
Nyman Matias, Vivamon Raamattukylän toiminnanohjaaja
Olen Raamattukylän johtaja. Toimin musiikkinäytelmien ohjaajana, tuottajana, äänittäjänä, lavastajana, vapaaehtoisten vetäjänä ja koordinaattorin esimiehenä.
Nyman Virpi, pastori, kouluttaja
Olen kouluttaja, pastori, muusikko sekä gospel-lattarit™ -ohjaaja. Koulutan mielelläni niin seurakuntalaisia kuin työntekijöitä. Käytän monipuolisesti eri välineitä, myös nettiä.
Ojala Jaakko, Kuopion kaupunkityöntekijä
Toimin kaupunkityöntekijänä Kuopiossa. Vastaan Kansan Raamattuseuran toiminnasta Kuopion alueella. Keskuspaikkanamme toimii Sanan Kulma Kuopion keskustan tuntumassa.
Ojala Venla, opiskelijatyöntekijä
Olen opiskelijatyöntekijänä Jyväskylässä ja vastaan opiskelijayhteisömme Hehkun toiminnasta. Työssäni kuljen nuorten aikuisten rinnalla ja tuen heidän matkaansa Jeesuksen seuraajina. Vedän kristillisen toipumistyön ryhmiä (Krito) ja panostan sielunhoidollisiin kohtaamisiin ja yhdessä rukoilemiseen.
Orisberg – vastaanotto, kesäkeskus
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Pääkkönen Jarmo, kiinteistön saneeraaja
kiinteistön saneeraaja
Peittola Päivi, Helsingin kaupunkityöntekijä
Olen kaupunkityöntekijä pääkaupunkiseudulla. Vastaan osittain myös rukoustyöstämme. Opetan rukouksesta ja Raamatusta. Teen puhujavierailuja seurakuntiin.
Pennanen Tuija, Pietarin katulapsityön koordinaattori
Olen Pietarin katulapsityön koordinaattori ja vastannut työstä vuodesta 1995 alkaen. Käyn mielelläni kertomassa ja näyttämässä kuvia työstämme seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa sekä myös kouluissa, rippikoulutunneilla ja lähetyspiireissä.
Piiroinen Mikko, nukketeatterityöntekijä
Olen nukketeatterityöntekijä ja nuorisotyönohjaaja. Vastaan työkaverini kanssa nukketeatteri Sananjalan toiminnasta. Teemme sen tiimoilta vierailuja seurakuntiin.
Prusi Niko, kiinteistöpäällikkö
Olen KRS:n kiinteistöpäällikkö.
Purtola Eija, asiakaspalvelun tiimiesimies
Työskentelen Kansan Raamattuseuran asiakaspalvelussa. Ota minuun yhteyttä, kun asiasi koskee asiakastietojen päivittämistä, lähettäjätyötä tai tuotetilauksia.
Pyysalo Jussi, muusikko
Olen muusikko. Vastuualueenani on monipuolisen musiikkityön lisäksi puheen ja musiikin tallenne- ja livetuotanto. Toimin myös tarvittaessa ääniteknikkona.
Rajala Terhi, liiketoimintajohtaja.
Olen konsernin liiketoimintajohtaja. Vastaan loma- ja kurssikeskuksista, Sana-lehdestä ja kirjakustannuksesta sekä Vivamon kehittämisestä ja rakennushankkeesta. Pidän mielelläni pienen puheen ja tapaan ihmisiä kentällä.
Räsänen Pasi, Vivamon kiinteistönhoitaja
Minuun voit ottaa yhteyttä Vivamon kiinteistöihin liittyvissä asioissa.
Raunola Jaana, Karas-Sanan myynti- ja markkinointivastaava
Olen Karas-Sana Oy:n tuotteiden ja palveluiden myynti- ja markkinointivastaava, tärkeimpänä tehtävänä Sana-lehden levikkimarkkinointi ja mediamyynti.
Rautajoki Marjut, myyntineuvottelija
Teen myyntineuvottelijan työtä Sana-lehdessä. Välillä kirjoitan myös blogeja.
Riihimäki Taina, kirjanpitäjä
Olen Karas-Sana Oy:n kirjanpitäjä.
Rustari Raija, viestinnän asiantuntija
Vastaan Kansan Raamattuseuran viestinnästä.
Sagulin Marko, nettipappi
Olen nettipappi ja raamatunopettaja. Pidän nettiraamattupiiriä ja tuotan raamattupiirien johdantovideoita. Teen raamattuopetusvideoita ja vastaan kysymyksiin nettipapin palstalla.
Sairo Minna, nukketeatterityöntekijä, muusikko
Olen nukketeatterityöntekijä ja muusikko. Koulutukseltani olen luokanopettaja. Toimin Nukketeatteri Sananjalassa. Musisoin kaikenikäisille.
Santapukki Ismo
Olen osa-aikainen mediatuottaja ja digijärjestelmien muutosavustaja. Tehtäviini kuuluu erilaiset video- ja valokuvaukset, suorat lähetykset sekä erilaiset videokoulutukset esim. seurakunnille.
Saunaluoma Ulla, rovasti, toiminnanjohtaja
Olen toiminnanjohtaja ja vastaan varainhankinnasta. Olen myös kaupunkityön, kasvatuksen ja kansainvälisen työn esimies. Vierailen seurakunnissa raamattuopettajana.
Säynämö – vastaanotto, kesäkeskus
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Seppänen Olli, kouluttaja
Olen kouluttaja, eläkkeellä oleva hävittäjälentäjä ja ilmataisteluopettaja. Opetan Raamattua. Suurin haluni on kertoa Jumalan armollisuudesta, oikeudenmukaisuudesta ja uskollisuudesta.
Seurakuntapalvelut
Ota yhteyttä ja kysy tietoa julistus - ja koulutustyöntekijöistämme. Kerromme lisää tapahtumista tai autamme löytämään sopivan henkilön tilaisuuteesi.
Suutari Säde, nuorisotyöntekijä
Olen valtakunnallinen nuorisotyöntekijä, sporttinen tiimipelaaja ja seikkaileva laulaja. Olen osa Kräsän nuorisotiimiä, nuortentoimintaa Helsingissä sekä leirejä Vivamossa. Vastaan seurakuntiin tehtävistä nuoriso- ja varhaisnuorisotyön vierailuista. Opetan Raamatusta ja elämästä, pidän työpajoja ja vedän pakohuonepelejä.
Syvälahti Heikki, IT-vastaava
Vastaan IT-asioista ja voit ottaa minuun yhteyttä myös tietosuoja-asioissa.
Taipale Päivi, toimistoassistentti
Työskentelen asiakaspalvelussa. Hoidan Kansan Raamattuseuran puhelinvaihdetta. Voit ottaa minuun yhteyttä lähettäjäpiiriasioissa ja yhteystietojesi muuttuessa.
Tanhua-Laiho Kristiina, kouluttaja
Olen kouluttaja ja muusikko. Opetan rukouksesta, ylistyksestä ja kristityn identiteetistä. Vastaan Tampereen Rukouksen talon toiminnasta. Laulan raamattulauluja ja sävellän.
Tervonsalmi – vastaanotto, kesäkeskus
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Thornberg Jessica, Vivamon ravintolan keittiöpäällikkö
Vivamon ravintolan keittiöpäällikkö
Tikkanen Sari, tuottaja-toimittaja
Olen tuottaja-toimittaja. Suunnittelen lehden sisältöä toimituksen kanssa, editoin, tilaan juttukeikoille tekijät ja kirjoitan juttuja.
Tuikkanen Kaisa, pastori, julistaja, muusikko
Olen pastori ja opettaja, mutta ennen kaikkea musiikkievankelista. Laulajana ja lauluntekijänä yhdistän julistuksen ja raamattuopetuksen musiikkiin. Media ja Tuiki taivaallista tv-ohjelma on osa työtäni.
Tuikkanen Timo, julistaja, muusikko
Olen diakoni ja musiikkievankelista. Äänitteemme ovat syntyneet kotistudiossamme, ja nykyään tuotan vaimoni Kaisan kanssa Tuiki taivaallista tv-ohjelmaa. Vierailemme seurakunnissa.
Tynjä Tuula, avioparityön koordinaattori, pastori
Olen Samassa veneessä -työn koordinaattori, pappi ja teologian tohtori. Vastaan avioparityön kokonaisuudesta. Ohjaan itsetuntemusta ja parisuhdetta syventäviä tapahtumia yksin ja puolisoni kanssa.
Vaahtokivi Raija, kokki
Vivamon ravintola
Välimäki Hannu, opiskelijatyöntekijä
Olen opiskelijatyöntekijä ja perheenisä. Autan opiskelijoita tutustumaan Jeesukseen ja seuraamaan häntä. Valmennan opiskelijoita rakentamaan opetuslapseusliikehdintää kampuksilla.
Vestovuo Lea, mainosgraafikko
Teen kaikenlaisia graafikon töitä KRS:ssä.
Viljamaa Marika, pastori, Vivamon johtaja
Olen Vivamon johtaja ja pappi. Vastaan ohjelmiston suunnittelusta ja toteutuksesta. Koordinoin Vivamon jumalanpalvelus- ja hartauselämää.
Virta Kalle, varatoiminnanjohtaja, pastori
Olen varatoiminnanjohtaja, pastori ja basso-baritoni. Olen julistajien ja muusikkojen esimies. Vastaan myös monista digitaalisista palveluistamme. Opetan Raamattua ja konsertoin.
Vivamon vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.
Yli-Jaakkola Juha, Turun kaupunkityöntekijä
Olen kaupunkityöntekijä, pastori ja maalaispoika. Vastaan vapaaehtoisten kouluttamisesta ja teen yhteistyötä seurakuntien kanssa erityisesti Turussa. Opetan Raamattua ja hyödynnän luovuutta työssäni.

pankkiyhteydet

Tee lahjoitus ja tilitä kolehti.