Panu Haavisto

Autan työssäni Kansan Raamattuseuran julistus – ja koulutustyöntekijöitä käytännön asioissa, kuten yhteydenpidossa ja laskutuksissa. Olen vastuussa Vivamon messujen ja tapahtumien striimauksista yhdessä Staffan Ståhlen kanssa.

Koulutustaustani on musiikkitiede. Olen aina valmis soittamaan ja laulamaan yhdessä muiden kanssa. KRS:n töihin olen tullut Vivamon Raamattukylän kautta. Siellä olen ollut näyttelijänä ja vaihtelevasti muissa vastuutehtävissä vuodesta 2011.

Teen mielelläni:

• Yhteydenpito seurakuntiin KRS:n puhujavierailuihin ja koulutuksiin liittyen, laskutukset
  • Tapahtumien striimaukset ja videotaltioinnit striimaustiimin vapaaehtoisten kanssa
  • Kitaransoitto bändeissä, yhteislaulusäestykset
  • Teatterihommat Raamattukylässä ja muualla

Lisätietoja minusta:

Pääsiäisenä 2021 olin Helsingin Via Crucis -pienelokuvatuotannossa Jeesuksen roolissa.