Pariskunnille

Tynjä Tuula
Olen Samassa veneessä -työn koordinaattori, pappi ja teologian tohtori. Vastaan avioparityön kokonaisuudesta. Ohjaan itsetuntemusta ja parisuhdetta syventäviä tapahtumia yksin ja puolisoni kanssa.

Tapahtuu

Viikonloppuja pariskunnille – leirejä koko perheelle – tapahtumia etänä ja läsnä

Materiaaleja

Vinkkejä ja virikkeitä – Tehtävää ja pohdittavaa – Yksin ja yhdessä

Panosta parisuhteeseen

Parisuhdetta hoitamalla vahvistamme yhteyttä ja löydämme läheisyyttä. Ihmissuhdetaitoja voi oppia. Tutustu tarjontaan, löydä paikkasi ja tule.  Kursseilla jaettu on luottamuksellisia. Tapahtumat ovat ihmisen kokoisia ja näköisiä. Kursseilla on syvällistä ja hauskaa. Tapahtumia on sekä etänä että yhdessä läsnä kohdaten.

Tapahtumat ja kurssit ovat tärkeitä pysähdyspaikkoja ja huoltohetkiä. Samassa veneessä toiminta perustuu vertaisuuteen. Ohjaajina on vapaaehtoisia, tehtävään koulutettuja pareja, jotka ovat saaneet virtaa suhteeseensa toiminnastamme. Voimanamme on kristillinen usko ja avara lähimmäisenrakkaus.

sormet mudostavat sydämen, ilta-aurinko

Kursseilta virtaa ja yhteyttä

Samassa veneessä -työn näky on, että jokainen pari voi saada virtaa ja lämpöä suhteeseensa, oppia ymmärtämään toisiaan, kehittää ihmissuhdetaitojaan, elää oman näköistä elämää ja olla tyytyväinen ja hyväksytty omana itsenään.

Kursseilla keskitymme puolisoiden välisen yhteyden rakentamiseen.  Paneudumme vuorovaikutustaitoihin, tunteisiin, pariskuntien vahvuuksiin ja läheisyyden vaalimiseen. Saamme olla keskeneräisiä ja kasvaa kohti toisiamme.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Viime viikonloppu vietettiin Lappeenrannassa seurakunnan vieraana Törmäyskurssilla ja oli ihana olla! Kiitos mukana olleille ja Lappeenrannan seurakunnalle!

Viime viikonloppu vietettiin Lappeenrannassa seurakunnan vieraana Törmäyskurssilla ja oli ihana olla! Kiitos mukana olleille ja Lappeenrannan seurakunnalle! ... Lue lisääVähemmän

7 päivää sitten
Asettelin tädin vanhat keramiikkapatsaat hyllylle. Kovin seesteisiä ovat. Jäin miettimään, miten elämä on aina liikkeessä. Joskus kuvani meistä ovat pysähtyneet johonkin menneeseen ja olemme jo monella tapaa muuttuneet. Huomaammeko sen ja uudet mahdollisuudet?

Asettelin tädin vanhat keramiikkapatsaat hyllylle. Kovin seesteisiä ovat. Jäin miettimään, miten elämä on aina liikkeessä. Joskus kuvani meistä ovat pysähtyneet johonkin menneeseen ja olemme jo monella tapaa muuttuneet. Huomaammeko sen ja uudet mahdollisuudet? ... Lue lisääVähemmän

2 viikkoa sitten
Syksy tuli ja siirryin kesämekoista, paljaista pohkeista, sandaaleista ja avojaloista pitkiin housuihin, sukkiin ja umpinaisiin kenkiin. Jospa näin pysyisin lämpimänä. Jään kaipaamaan lämpöä ja kiireettömyyttä. Vai saisiko sellaista pidettyä yllä syksyn viimassa? 
Mitä sinä jäät kaipaamaan kesästä? Miten saisit vietyä siitä jotain syksyysi? 🧡💛❤Image attachment

Syksy tuli ja siirryin kesämekoista, paljaista pohkeista, sandaaleista ja avojaloista pitkiin housuihin, sukkiin ja umpinaisiin kenkiin. Jospa näin pysyisin lämpimänä. Jään kaipaamaan lämpöä ja kiireettömyyttä. Vai saisiko sellaista pidettyä yllä syksyn viimassa?
Mitä sinä jäät kaipaamaan kesästä? Miten saisit vietyä siitä jotain syksyysi? 🧡💛❤
... Lue lisääVähemmän

3 viikkoa sitten
Syksy. Luopumisen ja levon aika. Samaan aikaan se on uusien alkujen aikaa. Kumpaa sinä tässä kohtaa enemmän kaipaat? 💛🧡

Syksy. Luopumisen ja levon aika. Samaan aikaan se on uusien alkujen aikaa. Kumpaa sinä tässä kohtaa enemmän kaipaat? 💛🧡 ... Lue lisääVähemmän

1 kuukausi sitten
Lataa lisää