Pariskunnille

Tynjä Tuula
Olen Samassa veneessä -työn koordinaattori, pappi ja teologian tohtori. Vastaan avioparityön kokonaisuudesta. Ohjaan itsetuntemusta ja parisuhdetta syventäviä tapahtumia yksin ja puolisoni kanssa.

Tapahtuu

Viikonloppuja pariskunnille – leirejä koko perheelle – tapahtumia etänä ja läsnä

Materiaaleja

Vinkkejä ja virikkeitä – Tehtävää ja pohdittavaa – Yksin ja yhdessä

Panosta parisuhteeseen

Parisuhdetta hoitamalla vahvistamme yhteyttä ja löydämme läheisyyttä. Ihmissuhdetaitoja voi oppia. Tutustu tarjontaan, löydä paikkasi ja tule.  Kursseilla jaettu on luottamuksellisia. Tapahtumat ovat ihmisen kokoisia ja näköisiä. Kursseilla on syvällistä ja hauskaa. Tapahtumia on sekä etänä että yhdessä läsnä kohdaten.

Tapahtumat ja kurssit ovat tärkeitä pysähdyspaikkoja ja huoltohetkiä. Samassa veneessä toiminta perustuu vertaisuuteen. Ohjaajina on vapaaehtoisia, tehtävään koulutettuja pareja, jotka ovat saaneet virtaa suhteeseensa toiminnastamme. Voimanamme on kristillinen usko ja avara lähimmäisenrakkaus.

sormet mudostavat sydämen, ilta-aurinko

Kursseilta virtaa ja yhteyttä

Samassa veneessä -työn näky on, että jokainen pari voi saada virtaa ja lämpöä suhteeseensa, oppia ymmärtämään toisiaan, kehittää ihmissuhdetaitojaan, elää oman näköistä elämää ja olla tyytyväinen ja hyväksytty omana itsenään.

Kursseilla keskitymme puolisoiden välisen yhteyden rakentamiseen.  Paneudumme vuorovaikutustaitoihin, tunteisiin, pariskuntien vahvuuksiin ja läheisyyden vaalimiseen. Saamme olla keskeneräisiä ja kasvaa kohti toisiamme.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Veden ääressä mietin, miten me hiomme toisiamme tavalla tai toisella. Välillä hiljaa ja huomaamatta, välillä ryskyen niin, että tekee kipeää. Millaisen jäljen haluan jättää itsestäni tähän maailmaan? Syvimmät jäljet painuvat lähimpiin ihmisiin. - Tuula ... Lue lisääVähemmän

11 tuntia sitten
Jumala ompi laturimme!

Jumala ompi laturimme! ... Lue lisääVähemmän

6 päivää sitten

Lupa tuntea –kritokonferenssi 6.-8.8. Vivamossa Lohjalla toipumisen teemoista. Tule mukaan kaikille avoimeen tapahtumaan toipumisen teemoista. Mukana mm. Mirja Sinkkonen, Paula Tähtinen, Heikki Heinonen, Mika Lahtinen, Merja Lehtinen, Jaakko Pirttiaho, Ulla Saunaluoma, musiikissa Tuula ”Haxu” Hakkarainen.
Ohjelma: krito.fi. Ilm. vivamo@sana.fi.
Konferenssin osallistumismaksu 80 €. Täysihoitohinta 151,50–179,50
... Lue lisääVähemmän

1 viikko sitten
Tänä kesäviikonloppuna  24.-25.7. Heinäveden Kirkastusjuhlien ohjelmat vievät juhlavieraan kuulemisen ja kuulluksi tulemisen teemojen äärelle. Tervetuloa juhlille paikan päälle tai omien näyttöjen ääreen.
Tervetuloa kuuntelemaan päivien laadukkaat ohjelmat osoitteessa Facebook.com/kansanraamattuseura, kirkastusjuhlat.fi tai YouTubessa KRStube-kanavalla.

Tänä kesäviikonloppuna 24.-25.7. Heinäveden Kirkastusjuhlien ohjelmat vievät juhlavieraan kuulemisen ja kuulluksi tulemisen teemojen äärelle. Tervetuloa juhlille paikan päälle tai omien näyttöjen ääreen.
Tervetuloa kuuntelemaan päivien laadukkaat ohjelmat osoitteessa t, kirkastusjuhlat.fi tai YouTubessa KRStube-kanavalla.
... Lue lisääVähemmän

2 viikkoa sitten
Kysyin nuorilta, mistä he tietävät vanhempiensa rakastavan heitä. Vastauksissa toistuivat kannustaminen, auttaminen, huolehtiminen, kuulumisten kysely ja se, että vanhempi kertoo rakastavansa. Kyllä nuoret tietää! Mistä sä tiedät? Ripariterkuin, Tuula

Kysyin nuorilta, mistä he tietävät vanhempiensa rakastavan heitä. Vastauksissa toistuivat kannustaminen, auttaminen, huolehtiminen, kuulumisten kysely ja se, että vanhempi kertoo rakastavansa. Kyllä nuoret tietää! Mistä sä tiedät? Ripariterkuin, Tuula ... Lue lisääVähemmän

2 viikkoa sitten
Lataa lisää