Pariskunnille

Tynjä Tuula
Olen Samassa veneessä -työn koordinaattori, pappi ja teologian tohtori. Vastaan avioparityön kokonaisuudesta. Ohjaan itsetuntemusta ja parisuhdetta syventäviä tapahtumia yksin ja puolisoni kanssa.

Tapahtuu

Viikonloppuja pariskunnille – leirejä koko perheelle – tapahtumia etänä ja läsnä

Materiaaleja

Vinkkejä ja virikkeitä – Tehtävää ja pohdittavaa – Yksin ja yhdessä

Panosta parisuhteeseen

Parisuhdetta hoitamalla vahvistamme yhteyttä ja löydämme läheisyyttä. Ihmissuhdetaitoja voi oppia. Tutustu tarjontaan, löydä paikkasi ja tule.  Kursseilla jaettu on luottamuksellisia. Tapahtumat ovat ihmisen kokoisia ja näköisiä. Kursseilla on syvällistä ja hauskaa. Tapahtumia on sekä etänä että yhdessä läsnä kohdaten.

Tapahtumat ja kurssit ovat tärkeitä pysähdyspaikkoja ja huoltohetkiä. Samassa veneessä toiminta perustuu vertaisuuteen. Ohjaajina on vapaaehtoisia, tehtävään koulutettuja pareja, jotka ovat saaneet virtaa suhteeseensa toiminnastamme. Voimanamme on kristillinen usko ja avara lähimmäisenrakkaus.

sormet mudostavat sydämen, ilta-aurinko

Kursseilta virtaa ja yhteyttä

Samassa veneessä -työn näky on, että jokainen pari voi saada virtaa ja lämpöä suhteeseensa, oppia ymmärtämään toisiaan, kehittää ihmissuhdetaitojaan, elää oman näköistä elämää ja olla tyytyväinen ja hyväksytty omana itsenään.

Kursseilla keskitymme puolisoiden välisen yhteyden rakentamiseen.  Paneudumme vuorovaikutustaitoihin, tunteisiin, pariskuntien vahvuuksiin ja läheisyyden vaalimiseen. Saamme olla keskeneräisiä ja kasvaa kohti toisiamme.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Olipa kiva Tunne tunne, tunne mut! -päivä eilen Fokuksessa 😍 Sain taas paljon iloa ja energiaa! Kiitos aktiiviselle ja avoimelle ryhmälle 💕⚓️⛵️

Olipa kiva Tunne tunne, tunne mut! -päivä eilen Fokuksessa 😍 Sain taas paljon iloa ja energiaa! Kiitos aktiiviselle ja avoimelle ryhmälle 💕⚓️⛵️ ... Lue lisääVähemmän

3 päivää sitten
Tuunasin tänään huomista Fokuksen parisuhdepäivää vielä himppasen entistä paremmaksi 🤩 Nyt kyllä on  tulossa hieno ohjelma, vaikka itse sanonkin. Oon jo ihan liekeissä, mutta huomiseen asti pitää malttaa 😅 ps. Tapahtumaan jäi tilaa, joten jos joku vielä innostuu, niin mukaan voi hypätä vielä 🙃 Viestiä vaan Tuulalle 040 0762320Image attachment

Tuunasin tänään huomista Fokuksen parisuhdepäivää vielä himppasen entistä paremmaksi 🤩 Nyt kyllä on tulossa hieno ohjelma, vaikka itse sanonkin. Oon jo ihan liekeissä, mutta huomiseen asti pitää malttaa 😅 ps. Tapahtumaan jäi tilaa, joten jos joku vielä innostuu, niin mukaan voi hypätä vielä 🙃 Viestiä vaan Tuulalle 040 0762320 ... Lue lisääVähemmän

5 päivää sitten
Oletko joskus halunnut kurkata avioparityöntekijän makuuhuoneeseen? Olitpa tai et, niin esimerkiksi tältä se voi joskus näyttää 🙈

Oletko joskus halunnut kurkata avioparityöntekijän makuuhuoneeseen? Olitpa tai et, niin esimerkiksi tältä se voi joskus näyttää 🙈 ... Lue lisääVähemmän

2 viikkoa sitten

Kommentoi Facebookissa

Tämä on niiin epäromanttinen makuuhuone, että toivon, että työntekijä on sinkku 😬

Huomaa romanttiset villasukat 😊

Miltä tuntuu ja mistä se minulle kertoo? Tunne on kuin ystävä, jolla on tärkeä viesti. Ehdinkö ottaa vastaan ja kuulla tuon viestin?
Tunne tunne - tunne mut! -parisuhdepäivässä kuljetaan erilaisten tunteiden maastossa. Samalla opitaan uutta itsestä ja toivottavasti toisestakin!

Miltä tuntuu ja mistä se minulle kertoo? Tunne on kuin ystävä, jolla on tärkeä viesti. Ehdinkö ottaa vastaan ja kuulla tuon viestin?
Tunne tunne - tunne mut! -parisuhdepäivässä kuljetaan erilaisten tunteiden maastossa. Samalla opitaan uutta itsestä ja toivottavasti toisestakin!
... Lue lisääVähemmän

2 viikkoa sitten
Lataa lisää