Pariskunnille

Tynjä Tuula
Olen Samassa veneessä -työn koordinaattori, pappi ja teologian tohtori. Vastaan avioparityön kokonaisuudesta. Ohjaan itsetuntemusta ja parisuhdetta syventäviä tapahtumia yksin ja puolisoni kanssa.

Tapahtuu

Viikonloppuja pariskunnille – leirejä koko perheelle – tapahtumia etänä ja läsnä

Materiaaleja

Vinkkejä ja virikkeitä – Tehtävää ja pohdittavaa – Yksin ja yhdessä

Panosta parisuhteeseen

Parisuhdetta hoitamalla vahvistamme yhteyttä ja löydämme läheisyyttä. Ihmissuhdetaitoja voi oppia. Tutustu tarjontaan, löydä paikkasi ja tule.  Kursseilla jaettu on luottamuksellisia. Tapahtumat ovat ihmisen kokoisia ja näköisiä. Kursseilla on syvällistä ja hauskaa. Tapahtumia on sekä etänä että yhdessä läsnä kohdaten.

Tapahtumat ja kurssit ovat tärkeitä pysähdyspaikkoja ja huoltohetkiä. Samassa veneessä toiminta perustuu vertaisuuteen. Ohjaajina on vapaaehtoisia, tehtävään koulutettuja pareja, jotka ovat saaneet virtaa suhteeseensa toiminnastamme. Voimanamme on kristillinen usko ja avara lähimmäisenrakkaus.

sormet mudostavat sydämen, ilta-aurinko

Kursseilta virtaa ja yhteyttä

Samassa veneessä -työn näky on, että jokainen pari voi saada virtaa ja lämpöä suhteeseensa, oppia ymmärtämään toisiaan, kehittää ihmissuhdetaitojaan, elää oman näköistä elämää ja olla tyytyväinen ja hyväksytty omana itsenään.

Kursseilla keskitymme puolisoiden välisen yhteyden rakentamiseen.  Paneudumme vuorovaikutustaitoihin, tunteisiin, pariskuntien vahvuuksiin ja läheisyyden vaalimiseen. Saamme olla keskeneräisiä ja kasvaa kohti toisiamme.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Pihakoivut alkavat soittaa mielessäni laulua kahdesta puusta. Miten kasvaa lähellä toista ja silti omina itsenäisinä yksilöinä? Riittävän lähellä, että yhteys säilyy ja riittävän etäällä, että meillä molemmilla on tilaa kasvaa täyteen mittaamme? 🌱☘💕 kyselee Tuula

Pihakoivut alkavat soittaa mielessäni laulua kahdesta puusta. Miten kasvaa lähellä toista ja silti omina itsenäisinä yksilöinä? Riittävän lähellä, että yhteys säilyy ja riittävän etäällä, että meillä molemmilla on tilaa kasvaa täyteen mittaamme? 🌱☘💕 kyselee Tuula ... Lue lisääVähemmän

3 päivää sitten

Kommentoi Facebookissa

Mites jos puulle käy näin?

... Lue lisääVähemmän

7 päivää sitten

Tunteiden parissa Tuula Tynjä / Samassa veneessä -avioparityö

Lahjoita:
* Tekstaa KRS40 numeroon 16499 (40€)
* Tekstaa KRS20 numeroon 16499 (20€)
* Tekstaa KRS10 numeroon 16499 (10€)
* MobilePay lahjoitusnumero 50346.
Kiitos lahjastasi!
Keräyslupa RA/2021/1327
www.kansanraamattuseura.fi/kerayslupa
... Lue lisääVähemmän

1 viikko sitten
Äitiys ei ole helppo rasti. Ei kai sen tarvitse ollakaan. Mutta tarpeellinen se on. 💕 Kiitos, Riitta-äiti, kun olet! Olet minulle juuri se äiti, joka on minulle oikea ja rakas.

Äitiys ei ole helppo rasti. Ei kai sen tarvitse ollakaan. Mutta tarpeellinen se on. 💕 Kiitos, Riitta-äiti, kun olet! Olet minulle juuri se äiti, joka on minulle oikea ja rakas. ... Lue lisääVähemmän

1 viikko sitten
Hyvää äitienpäivää Vivamosta! Täällä saarnaajana Tuula Tynjä ❤

Hyvää äitienpäivää Vivamosta! Täällä saarnaajana Tuula Tynjä ... Lue lisääVähemmän

1 viikko sitten

Kommentoi Facebookissa

Vivamon Ravintola oli täynnä joten Tuulan perhe päätyi Thai-paikkaan Lohjalle

Lataa lisää