Pariskunnille

Tynjä Tuula
Olen Samassa veneessä -työn koordinaattori, pappi ja teologian tohtori. Vastaan avioparityön kokonaisuudesta. Ohjaan itsetuntemusta ja parisuhdetta syventäviä tapahtumia yksin ja puolisoni kanssa.

Tapahtuu

Viikonloppuja pariskunnille – leirejä koko perheelle – tapahtumia etänä ja läsnä

Materiaaleja

Vinkkejä ja virikkeitä – Tehtävää ja pohdittavaa – Yksin ja yhdessä

Panosta parisuhteeseen

Parisuhdetta hoitamalla vahvistamme yhteyttä ja löydämme läheisyyttä. Ihmissuhdetaitoja voi oppia. Tutustu tarjontaan, löydä paikkasi ja tule.  Kursseilla jaettu on luottamuksellisia. Tapahtumat ovat ihmisen kokoisia ja näköisiä. Kursseilla on syvällistä ja hauskaa. Tapahtumia on sekä etänä että yhdessä läsnä kohdaten.

Tapahtumat ja kurssit ovat tärkeitä pysähdyspaikkoja ja huoltohetkiä. Samassa veneessä toiminta perustuu vertaisuuteen. Ohjaajina on vapaaehtoisia, tehtävään koulutettuja pareja, jotka ovat saaneet virtaa suhteeseensa toiminnastamme. Voimanamme on kristillinen usko ja avara lähimmäisenrakkaus.

sormet mudostavat sydämen, ilta-aurinko

Kursseilta virtaa ja yhteyttä

Samassa veneessä -työn näky on, että jokainen pari voi saada virtaa ja lämpöä suhteeseensa, oppia ymmärtämään toisiaan, kehittää ihmissuhdetaitojaan, elää oman näköistä elämää ja olla tyytyväinen ja hyväksytty omana itsenään.

Kursseilla keskitymme puolisoiden välisen yhteyden rakentamiseen.  Paneudumme vuorovaikutustaitoihin, tunteisiin, pariskuntien vahvuuksiin ja läheisyyden vaalimiseen. Saamme olla keskeneräisiä ja kasvaa kohti toisiamme.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Tänä kesäviikonloppuna  24.-25.7. Heinäveden Kirkastusjuhlien ohjelmat vievät juhlavieraan kuulemisen ja kuulluksi tulemisen teemojen äärelle. Tervetuloa juhlille paikan päälle tai omien näyttöjen ääreen.
Tervetuloa kuuntelemaan päivien laadukkaat ohjelmat osoitteessa Facebook.com/kansanraamattuseura, kirkastusjuhlat.fi tai YouTubessa KRStube-kanavalla.

Tänä kesäviikonloppuna 24.-25.7. Heinäveden Kirkastusjuhlien ohjelmat vievät juhlavieraan kuulemisen ja kuulluksi tulemisen teemojen äärelle. Tervetuloa juhlille paikan päälle tai omien näyttöjen ääreen.
Tervetuloa kuuntelemaan päivien laadukkaat ohjelmat osoitteessa t, kirkastusjuhlat.fi tai YouTubessa KRStube-kanavalla.
... Lue lisääVähemmän

4 päivää sitten
Kysyin nuorilta, mistä he tietävät vanhempiensa rakastavan heitä. Vastauksissa toistuivat kannustaminen, auttaminen, huolehtiminen, kuulumisten kysely ja se, että vanhempi kertoo rakastavansa. Kyllä nuoret tietää! Mistä sä tiedät? Ripariterkuin, Tuula

Kysyin nuorilta, mistä he tietävät vanhempiensa rakastavan heitä. Vastauksissa toistuivat kannustaminen, auttaminen, huolehtiminen, kuulumisten kysely ja se, että vanhempi kertoo rakastavansa. Kyllä nuoret tietää! Mistä sä tiedät? Ripariterkuin, Tuula ... Lue lisääVähemmän

5 päivää sitten
Junamatka ja Jumalan odottaminen

Junamatka ja Jumalan odottaminen ... Lue lisääVähemmän

1 viikko sitten
Kirkastusjuhlat kutsuvat kesäjuhlaväkeä 24.-25.7. Heinävedelle ja omien näyttöjen ääreen. Paikan päälle pääsee ilmoittautumalla ennakkoo osoitteessa https://kansanraamattuseura.fi/osallistu-tai-tilaa/kesajuhlat. Koko upea ohjelma on maksutta katsottavissa kirkastusjuhlat.fi sivulla.

Kirkastusjuhlat kutsuvat kesäjuhlaväkeä 24.-25.7. Heinävedelle ja omien näyttöjen ääreen. Paikan päälle pääsee ilmoittautumalla ennakkoo osoitteessa kansanraamattuseura.fi/osallistu-tai-tilaa/kesajuhlat. Koko upea ohjelma on maksutta katsottavissa kirkastusjuhlat.fi sivulla. ... Lue lisääVähemmän

2 viikkoa sitten
Joskus loma alkaa näinkin. Kuten autot, parisuhde kaipaa säännöllistä huoltoa ja välillä hinausapua 💚 Onneksi molempia on, eikä niitä tarvitse hoitaa yksin! - kesälomalle jäävin terveisin, Tuula

Joskus loma alkaa näinkin. Kuten autot, parisuhde kaipaa säännöllistä huoltoa ja välillä hinausapua 💚 Onneksi molempia on, eikä niitä tarvitse hoitaa yksin! - kesälomalle jäävin terveisin, Tuula ... Lue lisääVähemmän

2 viikkoa sitten

Kommentoi Facebookissa

Hyvää lomaa

Hyvää, rentouttavaa, leppoisaa lomaa😊

Lataa lisää