Rukous

Sanan Koronabaari on rukouksen ja rohkaisun yhteisö Facebookissa.

Meitä on jo noin 8000! Liity mukaan!
Klikkaa tätä kuvaa!

Peittola Päivi
Olen kaupunkityöntekijä pääkaupunkiseudulla. Vastaan osittain myös rukoustyöstämme. Opetan rukouksesta ja Raamatusta. Teen puhujavierailuja seurakuntiin.
Tanhua-Laiho Kristiina
Olen kouluttaja ja muusikko. Opetan rukouksesta, ylistyksestä ja kristityn identiteetistä. Vastaan Tampereen Rukouksen talon toiminnasta. Laulan raamattulauluja ja sävellän.

Sanan Koronabaari

Rukouksen ja rohkaisun Facebook-ryhmä, jossa voit pyytää rukousta ja rukoilla toisten puolesta. Liity Facebook-ryhmään.

Rukouksen talot

Rukouksen talo on kaikille avoin paikka, joka rohkaisee yhteiseen rukoukseen. Se ei ole niinkään rakennus, vaan toimintatapa, jota haluamme levittää eri paikkakunnille ja osaksi monien seurakuntien toimintaa.

Rukouskoulutukset

KRS Koulutuspalvelut järjestää rukoustapahtumia ja tarjoaa rukouskoulutusta rohkaisuksi osallistujien omaan rukouselämään ja seurakunnan rakentamiseksi.

Rukouskalenterimme

Calendar

Tammikuu 2022

tiistai 18.01.

Jyväskylän rukouspiiri (etäyhteydellä)

Rukoushetki toistemme ja Jyväskylän kaupungin parhaaksi. Mika Lahtinen. Koronan vuoksi tämä tapahtuma toteutetaan etäyhteydellä. Lisätiedot: Mika Lahtinen, p. 040 557 5535.

perjantai 21.01.

Rukouskurssi heille, joiden aamuissa on hetki aikaa.

Käymme läpi Isä meidän -rukouksen videoitujen opetusten avulla (rukouskurssi.fi). Kokoontumiset Zoom-alustalla maanantaisin ja perjantaisin klo 9-10. Ryhmän kokoontumisia johtaa KRS kouluttaja, pastori Virpi Nyman.

Ilmoittautuminen 7.1. mennessä sähköpostilla rukoustyo@sana.fi
Osallistuminen on maksutonta. Voit halutessasi tukea työtä haluamallasi summalla.

maanantai 24.01.

perjantai 28.01.

maanantai 31.01.

Helmikuu 2022

perjantai 04.02.

tiistai 22.02.

Jyväskylän rukouspiiri

Rukoushetki toistemme ja Jyväskylän kaupungin parhaaksi. Mika Lahtinen. Paikkana Kulttuuritila Omenapuu, Vapaudenkatu 24, Jyväskylä.

Kolme iltaa 22.-24.2.2022 klo 19.30-20.30

Illat ovat toisiinsa liittyviä, itsenäisiä kokonaisuuksia. Voit osallistua yhteen tai useampaan iltaan. Niissä ollaan yhdessä muun muassa Raamatun tekstien, runojen, kuvien, rukouksen ja hiljaisuuden elementtien äärellä. Joka ilta jää tilaa myös keskusteluun.

Varaa iltoihin: Kynää ja paperia

Matkakumppaneina Teamsissa ovat diakonit Päivi Peittola (KRS) ja Nina Klemmt (Kallion srk). Ilmoittautumiset: paivi.peittola@sana.fi. Ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköiseen tapaamiseen.

keskiviikko 23.02.

torstai 24.02.

Maaliskuu 2022

keskiviikko 02.03.

ILTA RUKOUKSELLE Fokuksessa

Yhteistyössä Töölön seurakunnan, Suomen Lähetysseuran ja Kansan Raamattuseuran kanssa.

Paikka: Pasilan Asema-aukio 1 A, Kauppakeskus Mall of Tripla, seurakunnan monitoimitila Fokus (5. krs)

perjantai 11.03.

Rohkeasti rukoilemaan

Pe 11.3. klo 18-20
La 12.3. klo 10-17
Verkkokurssi yhdessä rukoilemisesta, rukouksen merkityksestä ja siitä, miten yhdessä rukoileminen voisi olla virkistävää, mukavaa ja merkityksellistä.

Kurssi pohjautuu Maikku Saarisin ”Seurakunta rukoilee” -kurssimateriaaliin, joka pitää sisällään myös monia rukousharjoituksia.

Kouluttaja: Päivi Peittola

Hinta 30 € sis. kurssimateriaalin postitettuna kotiin.
Ilmoittaudu: rukoustyo@sana.fi
Maksu tapahtuu Ilonlahja-verkkokaupan kautta.
Verkkotapahtumat – Kansan Raamattuseura

lauantai 12.03.

Rohkeasti rukoilemaan

Kouluttaja: Päivi Peittola

Hinta 30 € sis. kurssimateriaalin postitettuna kotiin.
Ilmoittaudu: rukoustyo@sana.fi
Maksu tapahtuu Ilonlahja-verkkokaupan kautta.
Verkkotapahtumat – Kansan Raamattuseura

tiistai 22.03.

Huhtikuu 2022

tiistai 19.04.

Toukokuu 2022

tiistai 17.05.

Microsoft Teams -kokous
Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
Lisätietoja | Kokousasetukset

Päivi Peittola

Rukousopetus. Uskon päivä. Rukoustapahtumat.

kristiina
tanhua-laiho

Rukousopetus. Ylistys. Ylistysmusiikki. Raamattulaulut. Nuorten preikkarit.

kaisa tuikkanen

Rukousopetus. Ylistys. Ylistystanssi.

raamattu-opettajat

Monet raamattuopettajat opettavat myös rukouksen teemasta.

Vivamon rukouspalvelu

Vivamon rukouspalvelun puhelinpäivystys on avoinna tiistaisin klo 9.30-11.30 puh. 0400 979 776.  Puhelinpäivystys on kesätauolla 1.6.- 6.9.2021. Jätä rukouspyyntö alla olevalla lomakkeella.