Rukous

Sanan Koronabaari on rukouksen ja rohkaisun yhteisö Facebookissa.

Meitä on jo noin 8000! Liity mukaan!
Klikkaa tätä kuvaa!

Peittola Päivi
Olen kaupunkityöntekijä pääkaupunkiseudulla. Vastaan osittain myös rukoustyöstämme. Opetan rukouksesta ja Raamatusta. Teen puhujavierailuja seurakuntiin.
Tanhua-Laiho Kristiina
Olen kouluttaja ja muusikko. Opetan rukouksesta, ylistyksestä ja kristityn identiteetistä. Vastaan Tampereen Rukouksen talon toiminnasta. Laulan raamattulauluja ja sävellän.

Sanan Koronabaari

Rukouksen ja rohkaisun Facebook-ryhmä, jossa voit pyytää rukousta ja rukoilla toisten puolesta. Liity Facebook-ryhmään.

Rukouksen talot

Rukouksen talo on kaikille avoin paikka, joka rohkaisee yhteiseen rukoukseen. Se ei ole niinkään rakennus, vaan toimintatapa, jota haluamme levittää eri paikkakunnille ja osaksi monien seurakuntien toimintaa.

Rukouskoulutukset

KRS Koulutuspalvelut järjestää rukoustapahtumia ja tarjoaa rukouskoulutusta rohkaisuksi osallistujien omaan rukouselämään ja seurakunnan rakentamiseksi.

Rukouskalenterimme

Päivi Peittola

Rukousopetus. Uskon päivä. Rukoustapahtumat.

kristiina
tanhua-laiho

Rukousopetus. Ylistys. Ylistysmusiikki. Raamattulaulut. Nuorten preikkarit.

kaisa tuikkanen

Rukousopetus. Ylistys. Ylistystanssi.

raamattu-opettajat

Monet raamattuopettajat opettavat myös rukouksen teemasta.

Vivamon rukouspalvelu

Vivamon rukouspalvelun puhelinpäivystys on avoinna tiistaisin klo 9.30-11.30 puh. 0400 979 776.  Puhelinpäivystys on kesätauolla 1.6.- 7.9.2021. Voit lähettää rukouspyyntösi myös sähköpostilla: rukouspalvelu@sana.fi

Kirjoitathan rukouspyyntösi anonyymisti.