Rukous

Sanan Koronabaari on rukouksen ja rohkaisun yhteisö Facebookissa.

Meitä on jo noin 8000! Liity mukaan!
Klikkaa tätä kuvaa!

Peittola Päivi
Olen kaupunkityöntekijä pääkaupunkiseudulla. Vastaan osittain myös rukoustyöstämme. Opetan rukouksesta ja Raamatusta. Teen puhujavierailuja seurakuntiin.
Tanhua-Laiho Kristiina
Olen kouluttaja ja muusikko. Opetan rukouksesta, ylistyksestä ja kristityn identiteetistä. Vastaan Tampereen Rukouksen talon toiminnasta. Laulan raamattulauluja ja sävellän.

Sanan Koronabaari

Rukouksen ja rohkaisun Facebook-ryhmä, jossa voit pyytää rukousta ja rukoilla toisten puolesta. Liity Facebook-ryhmään.

Rukouksen talot

Rukouksen talo on kaikille avoin paikka, joka rohkaisee yhteiseen rukoukseen. Se ei ole niinkään rakennus, vaan toimintatapa, jota haluamme levittää eri paikkakunnille ja osaksi monien seurakuntien toimintaa.

Rukouskoulutukset

KRS Koulutuspalvelut järjestää rukoustapahtumia ja tarjoaa rukouskoulutusta rohkaisuksi osallistujien omaan rukouselämään ja seurakunnan rakentamiseksi.

Rukouskalenterimme

Calendar

Joulukuu 2022

tiistai 13.12.

Rukouspiiri

Paikkana Omenapuu, Vapaudenkatu 24, Jyväskylä

Tammikuu 2023

perjantai 06.01.

Vantaa, Jumalan hyvää meille ja muille - siunaa koko maailmaa

Rukouskoulutus Tikkurilan kirkolla. Illan aiheena Siunaa koko maailmaa. Mitä ja miten rukoilla lähetystyön puolesta? Kouluttajana Päivi Peittola.

maanantai 09.01.

Rukouskurssi heille, joiden aamuissa on hetki aikaa.

Käymme läpi Isä meidän -rukouksen videoitujen opetusten avulla (rukouskurssi.fi). Kokoontumiset Zoom-alustalla maanantaisin ja perjantaisin klo 9-10. Ryhmän kokoontumisia johtaa KRS kouluttaja, pastori Virpi Nyman.

Ilmoittautuminen 6.1. mennessä sähköpostilla rukoustyo@sana.fi. Saat liittymislinkin viimeistään kurssin alkua edeltävänä päivänä.
Osallistuminen on maksutonta. Voit halutessasi tukea työtä haluamallasi summalla.

perjantai 13.01.

maanantai 16.01.

Sipoo, Jumalan hyvää meille ja muille - siunaa ihmisiä

Rukouskoulutus Sipoon seurakuntatalolla, Iso Kylätie 1, Sipoo. Illan aiheena: Siunaa ihmisiä. Miksi ja miten tehdä rukouskävely. Kouluttajana Päivi Peittola.

Helmikuu 2023

maanantai 06.02.

Sipoo, Jumalan hyvää meille ja muille - siunaa koko maailmaa

Rukouskoulutus Sipoossa seurakuntatalolla, Iso Kylätie 1. Illan aiheena: Siunaa koko maailmaa. Mitä ja miten rukoilla lähetystyön puolesta. Mikä merkitys on pitkäjänteisellä rukouksella. Kouluttajana Päivi Peittola

Microsoft Teams -kokous
Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
Kokoustunnus: 322 910 902 167
Tunnuskoodi: RLDe4T
Download Teams | Join on the web
Lisätietoja | Kokousasetukset

Toukokuu 2023

perjantai 12.05.

Järvenpää, Rukous on rakkautta

Kaupunkityöntekijä Päivi Peittola vierailee Järvenpään seurakunnan Jatkot-illassa puhumassa aiheesta: Rukous on rakkautta.

Jatkot on työikäisille tarkoitettu ilta, jossa on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, laulua ja rukousta. Illat aloitetaan yhteisellä ruokailulla.

Päivi Peittola

Rukousopetus. Uskon päivä. Rukoustapahtumat.

kristiina
tanhua-laiho

Rukousopetus. Ylistys. Ylistysmusiikki. Raamattulaulut. Nuorten preikkarit.

kaisa tuikkanen

Rukousopetus. Ylistys. Ylistystanssi.

Lea Kujanpää

Onko rukouksellani mitään merkitystä? Miten rukouselämän solmut saisi auki? Miten pääsisin syvemmälle rukoukseen?

raamattu-opettajat

Monet raamattuopettajat opettavat myös rukouksen teemasta.

Vivamon rukouspalvelu

Vivamon rukouspalvelun puhelinpäivystys on avoinna tiistaisin klo 9.30-11.30 puh. 0400 979 776.  Puhelinpäivystys on kesätauolla 1.6.- 6.9.2021. Jätä rukouspyyntö alla olevalla lomakkeella.