Jyväskylä

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

SANAA JA SUKLAATA
Päätimme hehkulaisten kanssa, että vuoden alku päräytetään käyntiin apostolien matkassa. Ensimmäisen kahden viikon aikana luetaan Apostolien teoista viisi ensimmäistä lukua. Suklaata saa halutessaan hankkia kyytipojaksi.

#hehku #hehkujkl #krs #kräsä #kansanraamattuseura #opiskelijat #kristitytopiskelijat #opiskelijanjyväskylä #nuoretaikuiset #juuretjeesuksessa #ystävyyttäyhdessä #tehtävämaailmassa #sanaajasuklaata #apostolienteot #raamattuhaaste
...

LUPA TUNTEA
Kyllä ne tunteet maskinkin alta näkyvät, vaikka joskus toisin väitetään!

Tule tiistaina Hehku-iltaan näyttämään tunteesi, joko paikan päälle Omenapuulle maskin kanssa tai Zoomin kautta ihan ilman maskia. Mukana on KRS:n Krito-työn koordinaattori Merja Lehtinen.

Zoom-linkin iltaan saat Venlalta.

#hehku #hehkujkl #hehkuilta #krs #kräsä #kansanraamattuseura #opiskelijat #kristitytopiskelijat #opiskelijanjyväskylä #nuoretaikuiset #juuretjeesuksessa #ystävyyttäyhdessä #tehtävämaailmassa #lupatuntea #tunteet
...

JA USEIN SE KÄYTÄVÄ LIUKASKIN LIE
Tätä perinteistä iltalaulua en voinut olla laulamatta mielessäni, kun tänään pyöräilin pitkin poikin kaupunkia.

Näkeekö joku teistä jään pinnalle muodostuneen ristin? Ehkä se on melko hailakka, mutta minun silmissäni näyttää ihan ristiltä.

#hehku #hehkujkl #krs #kräsä #kansanraamattuseura #opiskelijat #kristitytopiskelijat #opiskelijanjyväskylä #nuoretaikuiset #juuretjeesuksessa #ystävyyttäyhdessä #tehtävämaailmassa #liukaskeli #olkaavarovaisia #ristinjuurella #maankorvessakulkevilapsosentie
...

MITÄ MEILLE TAPAHTUU?
Kuinka tässä oikein käy? Onko jokaisella kerralla tarjolla karkkia? Selviääkö opiskelijatyöntekijä keväästä ilman poissaoloja?

Tulevaisuutta emme pysty ennustamaan. Voimme järjestää hupaisia, leikkimielisiä arvauskisoja ja parhaiten arvanneelle hankkia mahtipontisia palkintoja ja kruunajaisseppeleitä, mutta meistä kukaan ei oikeasti tiedä, mitä huomenna tapahtuu.

On vain yksi, joka tietää tulevan, ja hän on kaikkivaltias Jumalamme. Hän säätää säät ja ilmat, tainnuttaa aallot ja laskee jokaisen hiuskarvammekin. Hän on suuri, pyhä, iankaikkinen, ja sanassaan hän lupaa:

"Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." Jer. 29:11

#hehku #hehkujkl #krs #kräsä #kansanraamattuseura #opiskelijat #kristitytopiskelijat #nuoretaikuiset #opiskelijanjyväskylä #juurejeesuksessa #ystävyyttäyhdessä #tehtävämaailmassa #kevätveikkaus #karkkiatarjolla #tulevaisuusjatoivo #tulevaisuus
...

JÄLLEENNÄKEMISEN RIEMU
Voi sitä riemua, kun joulutauon jälkeen jälleen kohtaamme toisemme! On aikaa päivitellä joulukuulumiset ja kotipaikkakunnan lumi- ja koronatilanteet: ollaanko sitä sielläkin jo leviämisvaiheessa ja ulottuuko lumi reiteen vai vyötäröön asti.

Tule myös näkemään opiskelijatyöntekijää, joka raahautuu ihmisten ilmoille Zoomin ja etätyöntekijäpäivien syövereistä.

Tulethan paikalle vain terveenä ja mieluusti maski naamalla. Kuvassa näkyvät suusuojat eivät valitettavasti täytä minkäänlaisia terveysturvallisia standardeja, joten varustauduthan paremmin kuin kuvassa näkyvät kummajaiset.

20 ensimmäistä ilosanoman ja elävän yhteyden janoista ihmistä pääsee paikalle sisään. Hopi hopi!

#hehku #hehkujkl #krs #kräsä #kansanraamattuseura #opiskelijat #kristitytopiskelijat #opiskelijanjyväskylä #nuoretaikuiset #juuretjeesuksessa #ystävyyttäyhdessä #tehtävämaailmassa #jälleennäkemisenriemu #kevättulee #uusivuosiuudetkujeet
...

Ojala Venla
Olen opiskelijatyöntekijänä Jyväskylässä ja vastaan opiskelijayhteisömme Hehkun toiminnasta. Työssäni kuljen opiskelijoiden rinnalla ja tuen heidän matkaansa Jeesuksen seuraajina.

Kulttuuritila Omenapuu

Kokoonnumme Jyväskylässä kulttuuritila Omenapuussa. Omenapuun suojiin kaikki ovat tervetulleita! Osoitteemme on Vapaudenkatu 24.

Oletko opiskelija tai nuori aikuinen? Etsikö itsellesi ystäviä ja lämminhenkistä yhteyttä? Olet tullut kotiin! Hehku on 18-30 -vuotiaiden opiskelijoiden ja nuorten aikuisten hengellinen yhteisö. Yhteisömme on kristillinen ja näkymme on, että jokainen nuori aikuinen voisi kokea sen omakseen.

Toimintamme keskiössä ovat tiistai-iltojen Hehku-illat. Järjestämme myös muita tapahtumia ja retkiä. Toiminnastamme löydät lisää tietoa täältä.

 

Hehku +

 

Oletko jo yli 30-vuotias ja etsit yhteisöä, jossa seurata Jeesusta? Tule mukaan Hehku plussaan!

PIENRYHMÄT

 

Pienryhmissä kasvaa sekä usko että ystävyys. Meillä on paikka juuri sinulle!

VALMENNUKSET

 

Haluatko kasvaa uskossasi ja oppia kertomaan Jeesuksesta myös muille ihmisille? Lähde mukaan valmennuksiin!

Valtakunnalliset tapahtumat

Uudeksi vuodeksi Lappiin, kesällä kaupunkiin. Valtakunnalliset tapahtumat keräävät opiskelijat yhteen!

TUE TYÖTÄMME

Hehkun opiskelijatoiminta ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia lahjoittajia. Lähde sinäkin tekemään hyvää ja liity Jyväskylän opiskelijatyön lähettäjäksi!