Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Hehku-illat

Tervetuloa perjantaisin tutustumaan Jeesukseen, olemaan yhdessä, harjoittelemaan Jeesuksen seuraamista. Illassa on aina jokin teema, jota pohditaan yhdessä Raamattua lukien tai alustuksen pohjalta keskustellen. Hehku-illat pidetään perjantaisin klo 18 Bulevardin seurakuntasalissa (Bulevardi 16 B, 2. krs).

2.12.

Tunnetko kutsusi?

Kutsumus on jotain, mikä näyttää tekevän ihmisen elämästä merkityksellisen ja sen löytäneet ihmiset näyttävät usein päämäärätietoisilta. Tänään perehdymme siihen, olisiko Jumalalla erityinen kutsumus juuri sinulle ja miten hän on sinut siihen valmistanut.

9.12.

Vastoinkäymiset elämässä

Vaikka Jumala johdattaa meitä, vastoinkäymiset ovat osa myös uskovan elämää. Miten voisin selvitä vastoinkäymisistä Jumalan avulla ja voiko niillä olla myös jokin merkitys omassa elämässä? Tähän teemaan meidät johdattaa Ilkka Korpinen.

16.12.

Raamattuilta – jouluevankeliumi

Tässä illassa tutkitaan yhdessä Raamattua. Käytämme siihen Discovery Bible Studya, jonka ansiosta löytöjä voi tehdä myös ensimmäistä kertaa Raamattunsa avaavat. Myös kokeneemmat voivat sen ansiosta nähdä tutun kohdan tuorein silmin.

Joulutauko

Hehku-illat ovat tauolla vuodenvaihteen yli. Ilman uskovien yhteyttä ei kuitenkaan tarvitse jäädä, sillä uudenvuoden voi viettää Kairosleirillä Pyhätunturin juurella. Tammikuun ensimmäinen Hehku-ilta on 20.1.2023, joten nähdään viimeistään silloin. Hehkuvaa ja siunattua joulunaikaa kaikille.

20.1.

Hehku-ilta

Tämän illan aihe julkaistaan myöhemmin.

27.1.

Hehku-ilta

Tämän illan aihe julkaistaan myöhemmin.