Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Hehku-illat

Tervetuloa perjantaisin tutustumaan Jeesukseen, olemaan yhdessä, harjoittelemaan Jeesuksen seuraamista. Illassa on aina jokin teema, jota pohditaan yhdessä Raamattua lukien tai alustuksen pohjalta keskustellen. Hehku-illat pidetään perjantaisin klo 18 Annankulman seurakuntasalissa (Annankatu 14 D).

10.2.

Eikö Jumala auta?

Kun meille tapahtuu pahoja asioita ja kärsimystä, meitä ei ehkä pohjimmiltaan eniten vaivaakaan, miksi Jumala sallii pahaa, vaan pelko siitä ettei Jumala olekaan hyvä ja onko hän hylännyt meidät. Tätä teemaa pohditaan Väinö Väistön johdolla yhdessä keskustellen.

17.2.

Tässäkö tämä elämä on?

Tämä ilta on ensimmäinen kolmen illan sarjasta, jossa kokeillaan ihan oikeaa Alfaa. Tämä ilta on hyvä sinulle, joka harkitset liittymistä Alfaan tai sinulle, joka vielä pohdit elämän tarkoitusta. Alfan tyyliin illassa syödään yhdessä, kuunnellaan alustus ja keskustellaan pienryhmässä.

24.2.

Kuka Jeesus on?

Tämä ilta on toinen kolmen illan sarjasta, jossa kokeillaan ihan oikeaa Alfaa. Tämä ilta on hyvä sinulle, joka harkitset liittymistä Alfaan tai sinulle, joka pohdit, kuka Jeesus on. Alfan tyyliin illassa syödään yhdessä, kuunnellaan alustus ja keskustellaan pienryhmässä.

3.3.

Miksi Jeesus kuoli?

Tämä ilta on viimeinen kolmen illan sarjasta, jossa kokeillaan ihan oikeaa Alfaa. Tämä ilta on hyvä sinulle, joka harkitset liittymistä Alfaan tai sinulle, joka pohdit Jeesuksen kuoleman merkitystä. Alfan tyyliin illassa syödään yhdessä, kuunnellaan alustus ja keskustellaan pienryhmässä.

10.3.

Hehku-ilta

Tämän illan aihe julkaistaan myöhemmin.

17.3.

Hehku-ilta

Tämän illan aihe julkaistaan myöhemmin.