Helsinki

Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Hehku-illat

Tervetuloa perjantaisin tutustumaan Jeesukseen, olemaan yhdessä, harjoittelemaan Jeesuksen seuraamista. Illassa on aina jokin teema, jota pohditaan yhdessä Raamattua lukien tai alustuksen pohjalta keskustellen. Hehku-illat pidetään perjantaisin klo 18 Annankulman seurakuntasalissa (Annankatu 14 D).

31.3.

Ylösnousemusta odotellessa

Tänään työstämme mielenmaisemaa, jolla on hyvä odottaa pääsiäistä. Miten sanoma minun puolestani kuolleesta ja ylösnousseesta Kristuksesta voisi tulla läheisemmäksi ja todellisemmaksi? Entä mitä vaikutuksia sillä on elämääni, jos todella sisäistän, että Jeesus herättää minut ikuiseen elämään viimeisenä päivänä? 

7.4.

Ei Hehku-iltaa

Pitkäperjantain pidämme perinteiseen tapaan taukoa Hehku-illasta. Vietetään rentouttavaa aikaa Jumalan läheisyydessä, rakkaiden luona ja pääsiäisen sanoman äärellä. 

14.4.

Ei Hehku-iltaa

Tällä viikolla pidämme taukoa Hehku-illasta, koska pidämme viikonlopun Kevätleiriä Vivamossa. Leirillä tehdään talkootöitä Vivamon hyväksi, jonka takia se on ilmainen. Nähdään taas ensi viikolla Annankulmassa. 

21.4.

Hehku-ilta

Tämän Hehku-illan aihe julkaistaan myöhemmin. 

28.4.

Hehku-ilta

Tämän Hehku-illan aihe julkaistaan myöhemmin. 

5.5.

Hehku-ilta

Tämän Hehku-illan aihe julkaistaan myöhemmin. 

12.5.

Rukoileva elämä

Uskon tärkein päämäärä on, että ihmiselle ja Jumalalla voisi olla suhde. Suhteet elävät kommunikaatiosta, jonka takia rukous on yksi elämämme tärkeimmistä asioista. Jos rukous ei aina kuitenkaan tunnu merkitykselliseltä tai motivoivalta, tämä on oikea ilta tulla jakamaan kokemuksia.

Tämän illan aihe on myös johdanto seuraavalla viikolla alkavaan Tulkoon sinun Valtakuntasi -rukoushaasteeseen (18.-28.5.)

13 + 14 =