Hehku-illat 

Venla Ojala
Toimin Jyväskylässä nuorten aikuisten ja opiskelijaikäisten hyväksi. Unelmani on tukea nuoria aikuisia elämän surujen ja ilojen keskellä, rohkaista heitä etsimään omaa paikkansa ja löytämään Jeesuksen tuomaa iloa ja armoa omaan elämään. Vedän kristillisen toipumistyön Krito-ryhmiä, nuorille aikuisille suunnattuja Hehku-iltoja ja teen tavoittavaa työtä Kortepohjan ylioppilaskylässä.

Hehku järjestää yhteisiä illanviettoja juuri sinulle, nuori aikuinen ja opiskelija. Hehkussa me haluamme kertoa sanomaa rakastavasta Jumalasta, ja kohdata, rakastaa ja tukea toinen toisiamme Jeesuksen esimerkin mukaisesti. Hehkun toiminta muodostuu yhdessä tekemällä, yhdessä kokemalla. 

Hehkulla on oma WhatsApp-ryhmä, jossa tiedotamme tulevista tapahtumista ja jaamme elämää yhdessä Jeesuksen kanssa. Jos haluat ryhmään mukaan, ilmoitathan puhelinnumerosi opiskelijatyöntekijällemme Venlalle (0400717349venla.ojala@sana.fi).

Hehku-illat

Hehku-iltoja vietetään aina tiistaisin klo 18. Iltojen ohjelma on monipuolinen ja vaihteleva, ja tarkemmat tiedot löytyvät alla olevasta kuukausittain vaihtuvasta mainoksesta.

Tervetuloa mukaan!

Laturi-illat

Laturi-iltoja vietetään aina lauantaisin klo 17. Laturi-illoissa on lyhyt alkuhartaus, iltapalaa ja yhteistä lautapelailua.

Tervetuloa mukaan!

toukokuu 2024 hehku ohjelma

Kulttuuritila Omenapuu

Kokoonnumme Jyväskylässä kulttuuritila Omenapuussa. Omenapuun suojiin kaikki ovat tervetulleita! Osoitteemme on Vapaudenkatu 24.