Hehkun Krito-ryhmät

Venla Ojala
Toimin Jyväskylässä nuorten aikuisten ja opiskelijaikäisten hyväksi. Unelmani on tukea nuoria aikuisia elämän surujen ja ilojen keskellä, rohkaista heitä etsimään omaa paikkansa ja löytämään Jeesuksen tuomaa iloa ja armoa omaan elämään. Vedän kristillisen toipumistyön Krito-ryhmiä, nuorille aikuisille suunnattuja Hehku-iltoja ja teen tavoittavaa työtä Kortepohjan ylioppilaskylässä.

Kristillisen toipumistyön ryhmässä (Krito) saa jakaa omaa elämäntarinaansa, sen iloja ja suruja ja rukoilla oman ja muiden ryhmäläisten elämän puolesta. Krito-ryhmässä työskentely perustuu luottamuksen ja toisen kunnioittamisen periaatteisiin. Lisätietoa Kansan Raamattuseuran Krito-työstä löydät myös täältä.

Jyväskylän Hehku järjestää Krito-ryhmiä kaikille nuorille aikuisille, jotka kaipaavat omaan elämäänsä yhteisön tukea, rukousta ja Jumalan huolenpitoa. Ryhmiä on mahdollista järjestää Jyväskylässä Omenapuun tiloissa tai etänä niin että niihin voi osallistua mistä päin maailmaa. Jos sinua kiinnostaisi osallistua Krito-ryhmään, ota yhteyttä Venlaan (puh. 0400717349, venla.ojala@sana.fi). Ennen ryhmän alkamista ryhmänohjaaja tapaa jokaisen ryhmään osallistujan.

Turvapaikka-illat

Turvapaikka-illat ovat avoimia kaikille kristillisestä toipumistyöstä kiinnostuneille. Turvapaikka-illat ovat mainio paikka, jos haluat tutustua lisää Kriton periaatteisiin, toipumisen teemoihin ja harkitset Krito-ryhmään tulemista. Turvapaikka-illat ovat myös luonteva jatkumo sen jälkeen, kun varsinainen Krito-ryhmä on jo päättynyt.

Turvapaikka-illoissa on tarjolla lempeää yhdessäoloa, koskettavaa musiikkia, lyhyt alustus johonkin toipumiseen liittyvään teemaan ja mahdollisuus  yksityiseen sielunhoitoon. Illan päätteeksi on tarjolla iltapalaa yhden euron hintaan ja mahdollisuus askarteluun tai vapaaseen musisointiin. Turvapaikka-illoissa kohtaamme, kunnioitamme ja kuuntelemme toisiamme Kriton periaatteiden mukaisesti. Olet lämpimästi tervetullut!

Turvapaikka-illat

 

Turvapaikka-illat ovat tauolla kesän ajan. Siunattua kesän aikaa sinulle!

Kulttuuritila Omenapuu

Kokoonnumme Jyväskylässä kulttuuritila Omenapuussa. Omenapuun suojiin kaikki ovat tervetulleita! Osoitteemme on Vapaudenkatu 24.