Hehkun Krito-ryhmät

Venla Ojala
Olen opiskelijatyöntekijänä Jyväskylässä ja vastaan opiskelijayhteisömme Hehkun toiminnasta. Työssäni kuljen nuorten aikuisten rinnalla ja tuen heidän matkaansa Jeesuksen seuraajina. Vedän kristillisen toipumistyön ryhmiä (Krito) ja panostan sielunhoidollisiin kohtaamisiin ja yhdessä rukoilemiseen.

Kristillisen toipumistyön ryhmässä (Krito) saa jakaa omaa elämäntarinaansa, sen iloja ja suruja ja rukoilla oman ja muiden ryhmäläisten elämän puolesta. Krito-ryhmässä työskentely perustuu luottamuksen ja toisen kunnioittamisen periaatteisiin.

Jyväskylän Hehku järjestää Krito-ryhmiä kaikille nuorille aikuisille, jotka kaipaavat omaan elämäänsä yhteisön tukea, rukousta ja Jumalan huolenpitoa. Ryhmiä on mahdollista järjestää Jyväskylässä Omenapuun tiloissa tai etänä niin että niihin voi osallistua mistä päin maailmaa. Jos sinua kiinnostaisi osallistua Krito-ryhmään, ota yhteyttä Venlaan (puh. 0400717349, venla.ojala@sana.fi). Ennen ryhmän alkamista ryhmänohjaaja tapaa jokaisen ryhmään osallistujan.

Lisää tietoa Kansan Raamattuseuran Krito-työstä löydät täältä.

 

Krito mainos

Kulttuuritila Omenapuu

Kokoonnumme Jyväskylässä kulttuuritila Omenapuussa. Omenapuun suojiin kaikki ovat tervetulleita! Osoitteemme on Vapaudenkatu 24.