Hehku plus -illat 

Venla Ojala
Toimin Jyväskylässä nuorten aikuisten ja opiskelijaikäisten hyväksi. Unelmani on tukea nuoria aikuisia elämän surujen ja ilojen keskellä, rohkaista heitä etsimään omaa paikkansa ja löytämään Jeesuksen tuomaa iloa ja armoa omaan elämään. Vedän kristillisen toipumistyön Krito-ryhmiä, nuorille aikuisille suunnattuja Hehku-iltoja ja teen tavoittavaa työtä Kortepohjan ylioppilaskylässä.

Toimintamme keskiössä on joka lauantai pidettävät Laturi-illat. Laturi-illoissa pidetään aina pieni rukoushetki, syödään iltapalaa ja lataudutaan hyvän seuran ja lautapelien äärellä. Laturi-illat ovat kaikille avoimia, joten olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Laturi-illat järjestetään pääsääntöisesti vapaaehtoisvoimin yhdessä tekien, yhdessä vastuuta kantaen. Hehkun opiskelijatyöntekijä toimii taustatukenamme. Jos sinua kiinnostaa Hehku+ yhteisössä toimiminen, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Kaikkien lahjoilla on meille käyttöä!

Hehku plussalla on oma WhatsApp-ryhmä, jossa tiedotamme tulevista tapahtumista ja jaamme elämää yhdessä Jeesuksen kanssa. Jos haluat ryhmään mukaan tai sinua kiinnostaa osallistua Hehku+ iltojen suunnitteluun, olethan yhteydessä opiskelijatyöntekijäämme Venlaan (0400717349, venla.ojala@sana.fi).

Laturi-illat

Laturi-iltoja vietetään aina lauantaisin klo 17. Illoissa on lyhyt alkuhartaus, iltapalaa ja yhteistä lautapelailua.

Tervetuloa mukaan!

helmikuu mainos hehku jyväskylä

Kulttuuritila Omenapuu

Kokoonnumme Jyväskylässä kulttuuritila Omenapuussa. Omenapuun suojiin kaikki ovat tervetulleita! Osoitteemme on Vapaudenkatu 24.