Hehku plus -illat 

Venla Ojala
Toimin Jyväskylässä nuorten aikuisten ja opiskelijaikäisten hyväksi. Unelmani on tukea nuoria aikuisia elämän surujen ja ilojen keskellä, rohkaista heitä etsimään omaa paikkansa ja löytämään Jeesuksen tuomaa iloa ja armoa omaan elämään. Vedän kristillisen toipumistyön Krito-ryhmiä, nuorille aikuisille suunnattuja Hehku-iltoja ja teen tavoittavaa työtä Kortepohjan ylioppilaskylässä.

Toimintamme keskiössä on joka lauantai pidettävät Laturi-illat ja kerran kuussa pidettävä perjantain Hehku plus -ilta.

Laturi-illoissa pidetään aina pieni rukoushetki, syödään iltapalaa ja lataudutaan hyvän seuran ja lautapelien äärellä. Hehku plus -illoissa paneudutaan syvemmin uskon asioihin ja välillä pyydämme myös vierailijoita mukaan. Laturi- ja Hehku plus -illat ovat kaikille aikuisikäisille avoimia, joten olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Laturi- ja Hehku plus -illat järjestetään pääsääntöisesti vapaaehtoisvoimin yhdessä tekien, yhdessä vastuuta kantaen. Hehkun opiskelijatyöntekijä toimii taustatukenamme. Jos sinua kiinnostaa Hehku+ yhteisössä toimiminen, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Kaikkien lahjoilla on meille käyttöä!

Hehku plussalla on oma WhatsApp-ryhmä, jossa tiedotamme tulevista tapahtumista ja jaamme elämää yhdessä Jeesuksen kanssa. Jos haluat ryhmään mukaan tai sinua kiinnostaa osallistua Hehku+ iltojen suunnitteluun, olethan yhteydessä opiskelijatyöntekijäämme Venlaan (0400717349, venla.ojala@sana.fi).

Kesäraamikset

Hehkun ja Hehku plussan yhteisiä kesäraamiksia pidetään ti 4.6., 11.6., 18.6., 25.6. ja 2.7 klo 18. Hyvällä kelillä kokoonnumme jossakin ulkona, huonolla kelillä Omenapuulla.

Tervetuloa mukaan!

Laturi-illat

Laturi-iltoja vietetään aina lauantaisin klo 17. Illoissa on lyhyt alkuhartaus, iltapalaa sekä yhteistä lautapelailua ja yhdessäoloa. Kesäaikana Laturi-iltoja järjestetään vaihtelevasti sillä tahdilla, mitä vapaaehtoisilta löytyy aikaa.

Tervetuloa mukaan!

kesäraamikset 2024 mainos

Kulttuuritila Omenapuu

Kokoonnumme Jyväskylässä kulttuuritila Omenapuussa. Omenapuun suojiin kaikki ovat tervetulleita! Osoitteemme on Vapaudenkatu 24.