Gospel-lattarit™ ja rukoustanssi

Gospel-lattarit™

Iloinen, rento ja kaikenikäisille ja -kokoisille sopiva tanssitunti on hauska tapa osallistua seurakunnan toimintaan. Gospel-lattarit -tunti voi olla yksittäinen tanssitunti tai osa seurakuntatapahtumaa, naistenpäiviä, nuorten leiriä tai vaikka äiti-lapsi -leiriä.

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n lisensioima liikuntatuote, johon kuuluvat alku- ja loppurukous sekä kristillinen lattarimusiikki. Helppoja askelsarjoja tanssitaan mm. salsaan, merengueen ja sambaan. Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa.

Rukoustanssi

Myös liikkuen voi rukoilla! Rukoustanssissa emme esiinny, vaan ilmaisemme ajatuksiamme ja tunteitamme Jumalalle liikkeiden kautta. Rukoustanssi ei edellytä tanssitaitoa tai aiempaa liikuntaharrastusta, sillä kyseessä on osallistujan ja Jumalan välinen yhteys. Musiikin lisäksi käytämme Raamatun tekstejä.

Rukoustanssihetki voi olla osa laajempaa rukousopetusta tai gospel-lattarit -päivää.

Pastori, kouluttaja, Gospel-lattarit™ -pääkouluttaja Virpi Nymanilta voi samaan tilaisuuteen pyytää myös raamattuopetusta, musiikkia tai koulutusta esim. rukouksesta, armolahjoista, erilaisista persoonista, oman elämän voimavaroista tai omasta kutsumuksesta.

Kysy lisää!

 virpi.nyman@sana.fi  040-0793449

KYSY lisää kouluttajilta tai seurakuntapalveluista!

seurakuntapalvelut@sana.fi    0207 681 650