Tynjä Tuula
Olen Samassa veneessä -työn koordinaattori, pappi ja teologian tohtori. Vastaan avioparityön kokonaisuudesta. Ohjaan itsetuntemusta ja parisuhdetta syventäviä tapahtumia yksin ja puolisoni kanssa.

Kesän tapahtumat läsnä ollen

Samalle kartalle

su 7.8. Kallio, Helsinki klo 10-16

Tarkastelemme omaa ja jaettua elämää. Annamme myönteistä palautetta. Kuulostelemme omia ja kumppanin tarpeita ja toiveita. Etsimme yhteistä suuntaa.

ME-elojuhla

20.-21.8. Vivamo, Lohja

ME-viikonlopun käyneille

Kahden pitkän vuoden jälkeen on aika aloittaa uudelleen. Moni asia meni uusiksi, mutta ei se, että omaa suhdetta kannattaa hoitaa!

Etätapahtumat

Puhun ja kuuntelen

Vuorovaikutustaitojen verkkokurssi

27.8.-10.9. lauantaisin ja tiistaisin klo 18-20

Kolme timanttista läheisyyden työkalua. Viisi tapaamista ja käytännöllisiä harjoituksia.

Osallistumismaksu 100€/pari.

Ilta toisillemme

Ti 23.8. klo 18-20

parisuhteen huoltohetki antaa virtaa vertaisuudesta ja virikettä arkeen!

Vastaavia iltoja on lisää syksyllä.

ilta itsellesi

Pysähdymme yhdessä tunteiden äärelle. Tapahtuma on ilmainen ja sopii yksin tai yhdessä tuleville. Ilmoittaudu etukäteen ja saat linkin. Tapaamme Zoomissa klo 18-20.

Elämäni värit -tunneilta ti 16.8.

Hankalat tunteet! -verkkoilta ke 14.9.

Hyväksynkö itseni?

Itsehyväksynnän ilta ti 18.10. klo 18-20

Mistä nousee kriittinen sisäinen ääni ja miksi? Etsimme yhdessä lempeää suhtautumista itseen ja elämään.

Syksyn 2022 tapahtumat

Ymmärryksen aika

23.–25.9. Vivamo, Lohja

Hyvä kommunikointi on avain yhteyden löytymiseen. Harjoittelemme puhumista ja kuuntelemista, tunteiden ilmaisua sekä rakentavaa ristiriitojen ratkaisua käytännöllisesti ja luovasti.

Puhu puolisolle!

la 24.9. klo 13-17 Fokus, Helsinki

Fokuksen parisuhdepäivässä harjoittelemme vuorovaikutusta. Jäsennämme ajattelua ja puhumista tietoisuuden kartan avulla.

Hinta 10 €/hlö sis. ohjelman ja kahvit.

Tässä ja nyt!

7.–9.10.  Vivamo, Lohja

Vanhemman ja lapsen yhteinen viikonloppu ja mahdollisuus pohtia omaa vanhemmuutta. Rentoa, luovaa ja toiminnallista yhteyttä vahvistavaa tekemistä ilman suorittamista.

kuulen sua!

la 29.10. klo 13-17 Fokus, Helsinki

Kuule mua, kuulen sua! – Fokuksen parisuhdepäivässä opimme, miten tulemme kuulluiksi ja miten voimme ymmärtää toista.

Hinta 10 €/hlö sis. ohjelman ja kahvit.

Sylikkäin

4.–6.11. Vivamo, Lohja

Parisuhdeviikonloppu, jossa keskitymme läheisyyden, hellyyden ja kosketuksen vahvistamiseen.

Samarakas yö- ja työpuvussa

19.–20.11. Vivamo, Lohja

Parisuhteen huoltohetki pareille, joille yrittäjyys on osa elämää.

Parisuhteeseen panostaminen

maksaa itsensä takaisin kaikkien hyvinvointina. Samassa veneessä -avioparityö on sinua varten. Kursseja ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset vertaisohjaajat.  Yhdessä jakaessa rikastumme kaikki. Toiminta on monipuolista, hauskaa ja syvällistä. Tervetuloa mukaan!