Tynjä Tuula
Olen Samassa veneessä -työn koordinaattori, pappi ja teologian tohtori. Vastaan avioparityön kokonaisuudesta. Ohjaan itsetuntemusta ja parisuhdetta syventäviä tapahtumia yksin ja puolisoni kanssa.

Etätapahtumat

Parisuhteen pikkujoulut

su 11.12. klo 14-16

Positiivista palautetta, pieniä paketteja ja virtuaalinen pipari! Tapahtuma on ilmainen. Ilmoittaudu etukäteen ja saat linkin verkkotapaamiseen.

Puhun ja kuuntelen

Vuorovaikutustaitojen verkkokurssi

18.1.-15.2. 2023 keskiviikkoisin klo 18-20

Kolme timanttista läheisyyden työkalua. Viisi tapaamista ja käytännöllisiä harjoituksia.

Osallistumismaksu 100€/pari.

Vuoden 2023 tapahtumat

Tuulta purjeisiin!

14.–15.1.2023 Vivamo, Lohja

Koulutus- ja virkistysviikonloppu parisuhdetyön vapaaehtoisille ja työn tukijoukoille.

Tunne tunne, tunne mut!

la 4.2. Helsinki, Pasila

Parisuhdepäivä tunteiden äärellä. Päivään voi tulla yksin tai yhdessä. Hinta 15 €/hlö, sisältää kahvit.

Kynttiläilta pariskunnille

pe 10.2. klo 18 Mikkeli, ravintola Dexit

Maittava iltapala, parasta seuraa ja virikettä parisuhteeseen. Ilmoittaudu 26.1. mennessä. Hinta 13 €/hlö.

Parisuhteen vuorovaikutus

10.–12.3. Vivamo, Lohja

Vuorovaikutustaidot ovt tie lähelle! Viikonlopussa on käytännönläheisiä työkaluja kommukaation parantamiseksi.

Samalle ladulle

18.–25.3. Kairosmaja, Pyhätunturi

Teemme yhdessä matkaa kumppanuuden laduille. Vahvistamme hyvää ja etsimme uusiakin uria.

Tulevaisuuden satama

la 15.4 Helsinki, Pasila

Parisuhdepäivä omaa ja jaettua elämää tutkien ja tulevaisuuden satamaa etsien.

Tahdomme yhä 60+

21.-23.4 Sahanlahti, Puumala

Hemmottelua Saimaalla, virettä ja vipinää parisuhteeseen. Pysähdymme myös ikääntymisen tuomien muutosten äärelle.

Elämäni värit -tunnepäivä

la 13.5 Vivamo, Lohja

Päivä tunteita tarkastellen. Päivä rakentuu toiminnallisesti, yhdessä jakaen ja löytöjä tehden.

Itsetuntemus parisuhteessa

20.-21.5. Vivamo, Lohja

Kun tunnen itseni, voin oppia tuntemaan toista. Käytämme enneagrammia itsemme tarkastelun välineenä.

Parisuhteeseen panostaminen

maksaa itsensä takaisin kaikkien hyvinvointina. Samassa veneessä -avioparityö on sinua varten. Kursseja ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset vertaisohjaajat.  Yhdessä jakaessa rikastumme kaikki. Toiminta on monipuolista, hauskaa ja syvällistä. Tervetuloa mukaan!