Tynjä Tuula
Olen Samassa veneessä -työn koordinaattori, pappi ja teologian tohtori. Vastaan avioparityön kokonaisuudesta. Ohjaan itsetuntemusta ja parisuhdetta syventäviä tapahtumia yksin ja puolisoni kanssa.

Etätapahtumat

Elämäni värit

ti 14.2. klo 18-20

Mistä tunteeni minulle kertovat? Mistä saan iloa ja elämänvoimaa? Mitä hankalat tunteet haluavat minulle viestittää?

Ilmaiseen verkkoiltaan voi tulla yksin tai yhdessä.

Hankalat tunteet

ke 15.3. klo 18

Miten tulen toimeen vaikeiden tunteitteni kanssa? Mistä hankalat tunteet kertovat? Etsimme valoa elämän varjoihin.

Ilmaiseen verkkoiltaan voi tulla yksin tai yhdessä.

Samalle kartalle

ke 29.3. klo 18-20

Tarkastelemme voimavarojamme ja vahvuuksiamme. Tunnistamme ja sanoitamme tarpeita ja toiveita. Etsimme suuntaa, jota kohti haluamme mennä.

Hinta 10 €/hlö

Puhun ja kuuntelen

Vuorovaikutustaitojen verkkokurssi

3.-31.5. keskiviikkoisin

Kolme timanttista läheisyyden työkalua. Viisi tapaamista ja käytännöllisiä harjoituksia. Osallistumismaksu 100€/pari.

Vuoden 2023 tapahtumat

Tunne tunne, tunne mut!

la 4.2. Helsinki, Pasila

Parisuhdepäivä tunteiden äärellä. Päivään voi tulla yksin tai yhdessä. Hinta 15 €/hlö, sisältää kahvit.

Kynttiläilta pariskunnille

pe 10.2. klo 18 Mikkeli, ravintola Dexit

Maittava iltapala, parasta seuraa ja virikettä parisuhteeseen. Ilmoittaudu 26.1. mennessä. Hinta 13 €/hlö.

Parisuhteen vuorovaikutus

10.–12.3. Vivamo, Lohja

Vuorovaikutustaidot ovat tie lähelle! Viikonlopussa on käytännöllisiä työkaluja kommunikaation parantamiseksi.

Samalle ladulle

18.–25.3. Kairosmaja, Pyhätunturi

Teemme yhdessä matkaa kumppanuuden laduille. Vahvistamme hyvää ja etsimme uusiakin uria.

Tulevaisuuden satama

la 15.4 Helsinki, Pasila

Parisuhdepäivä omaa ja jaettua elämää tutkien ja tulevaisuuden satamaa etsien.

Tahdomme yhä 60+

21.-23.4 Sahanlahti, Puumala

Hemmottelua Saimaalla, virettä ja vipinää parisuhteeseen. Pysähdymme myös ikääntymisen tuomien muutosten äärelle.

Elämäni värit -tunnepäivä

la 13.5 Vivamo, Lohja

Päivä tunteita tarkastellen. Päivä rakentuu toiminnallisesti, yhdessä jakaen ja löytöjä tehden.

Itsetuntemus parisuhteessa

20.-21.5. Vivamo, Lohja

Kun tunnen itseni, voin oppia tuntemaan toista. Käytämme enneagrammia itsemme tarkastelun välineenä.

Kesä 2023

Rikasta minua!

30.6.–2.7. Tervonsalmi, Tervo

Keskitymme hyvään, mitä meillä on. Annamme ja saamme myönteistä palautetta. Sanoitamme tarpeitamme ja rakennamme hyvää arkea.

Kohti toisiamme

8.-11.7. Vivamo, Lohja

Rakennamme hyvää vuorovaikutusta. Sanoitamme tunteita ja tarpeita. Tauko arjesta ja hetki omalle ja parisuhteen hyvinvoinnille! Lastenhoito.

Palikoita paikalleen

14.–16.7. Heinävesi, Säynämö

Vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin keskittyvä viikonloppu. Tarkastelemme parisuhdetta eri näkökulmista pala kerrallaan ja toiminnallisesti.

Samassa kurussa

26.–31.7. Pyhätunturi, Kairosmaja

Lähelle kumppania Pyhän sylissä! Patikointia, melontaa, parisuhteen hoitoa ja Lapin lumoa. Aamun eväät antavat pohdittavaa. Pitkospuilla etsimme yhteistä suuntaa.

Samalle polulle

la 29.7. Repovesi

Retkipäivä kansallispuistossa, paritehtäviä polun varressa ja eväiden jakamista leirinuotiolla

Löytöretki lähelle

31.7–3.8. Parikkala, Oronmylly

Perheleiri elämän tärkeille ihmissuhteille. Annamme ja saamme myönteistä palautetta. Vahvistamme perheyhteyttä ja luomme läheisyyttä.

Parisuhteeseen panostaminen

maksaa itsensä takaisin kaikkien hyvinvointina. Samassa veneessä -avioparityö on sinua varten. Kursseja ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset vertaisohjaajat.  Yhdessä jakaessa rikastumme kaikki. Toiminta on monipuolista, hauskaa ja syvällistä. Tervetuloa mukaan!