Samalle polulle -retkipäivä la 17.8.24

20,00 

Yhteinen retki Repoveden upeissa maisemissa. Liikumme luonnossa ja syvennämme parisuhdettamme. Patikointia rytmittävät paritehtävät, jotka saatte puhelimiinne. Tehtäviä tehdään omaan tahtiin oman kumppanin kanssa keskustellen ja toiminnallisesti, hauskuutta unohtamatta.

Klo 11 kokoonnumme Lapinsalmen pysäköintialueella. Klo 12.30 pidämme yhteisen evästauon kodalla. Mukaan omat eväät ja säänmukainen varustus! Retkelle voi tulla myös perheenä. Reitti on helppokulkuinen. Päivä päättyy noin klo 16 Lapinsalmen riippusillan kupeeseen.

Retkenohjaajina Eero ja Maarit Haltia.

Yhteinen retki Teijon kansallispuiston upeissa maisemissa. Liikumme luonnossa ja syvennämme parisuhdettamme. Patikointia rytmittävät paritehtävät. Tehtäviä tehdään omaan tahtiin oman kumppanin kanssa keskustellen ja toiminnallisesti, hauskuutta unohtamatta.

Klo 10 kokoonnumme luontokeskuksen edessä.

Sopivassa kohdin pidämme yhteisen evästauon. Taukopaikalla on mahdollisuus muiden parien kanssa kohtaamiseen ja vertaisuudesta ammentamiseen. Mukaan omat eväät ja säänmukainen varustus! Retkelle voi tulla myös perheenä. Reitti on helppokulkuinen.

Päivä päättyy noin klo 16 luontokeskuksen luokse.

Retkenohjaajina Eero ja Maarit Haltia.

Eero ja Maarit ovat kiertäneet Suomen kansallispuistoja vuodesta 1994. Yhteistä matkaa on kertynyt niin retkiautossa kuin patikoidenkin jo vuosien ajan. Perheeseen kuuluu kolme lasta. ”Parisuhde on kuin matka peruskoulusta korkeakouluun. Sitä hoidetaan virheistä oppien, anteeksi antaen, uutta etsien ja yhteisiä unelmia rakentaen.”

Ilmoittautumiset Maaritille: p. 044 3768334 (myös WhatsApp) ja s-postitse maarit.haltia@pp.inet.fi

Teijoon pääsee myös julkisilla.