Jyväskylä

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

Siunausta päivääsi!

#hehkujkl
...

Rippileiri on nyt takana ja opiskelijatyöntekijää odottaa kesäloma. Kesäraamikset pyörivät hehkulaisten voimin myös heinäkuussa. Nähdään jälleen elokuussa! 😊🌻

#hehku #hehkujkl #krs #kräsä #kansanraamattuseura #opiskelijat #kristitytopiskelijat #juuretjeesuksessa #ystävyyttäyhdessä #tehtävämaailmassa #kesäloma #kesäraamis
...

Opiskelijatyöntekijä on laskeutunut Vivamoon rippileirille. Onko sinulla muistoja Vivamosta?

#vivamo #krs #kräsä #kansanraamattuseura #rippileiri
...

"Taas kukkasilla kukkulat,
oi Herra, kaikki vyötät
ja laumat lukemattomat
taas laitumilla syötät.
Näin kaikki maa nyt iloissaan
sinulle laulaa kiitostaan,
julistaa kunniaasi."
- virsi 572, sanat Elias Lönnrot

Siunattua keskikesää kaikille Hehkun seuraajille! 🌺

#hehku #hehkujkl #krs #kräsä #kansanraamattuseura #opiskelijat #kristitytopiskelijat #nuoretaikuiset #juuretjeesuksessa #ystävyyttäyhdessä #tehtävämaailmassa #juhannus #keskikesä #siunattuajuhannusta
...

Haluatko elää sellaista elämää, johon Jeesuskin kutsui opetuslapsia mukaan? Jos vastauksesi on kyllä, Avain 2.1 on sinulle suunnattu viikonloppu! Lisätiedot ja ilmoittautuminen Hehkun nettisivuilla, linkki löytyy biosta.

#avain #avain2021 #avainturku #hehku #hehkujkl #krs #kräsä #kansanraamattuseura #opiskelijat #kristitytopiskelijat #juuretjeesuksessa #ystävyyttäyhdessä #tehtävämaailmassa
...

Ojala Venla
Olen opiskelijatyöntekijänä Jyväskylässä ja vastaan opiskelijayhteisömme Hehkun toiminnasta. Työssäni kuljen opiskelijoiden rinnalla ja tuen heidän matkaansa Jeesuksen seuraajina.

Oletko opiskelija tai nuori aikuinen? Etsikö itsellesi ystäviä ja lämminhenkistä yhteyttä? Olet tullut kotiin! Hehku on 18-30 -vuotiaiden opiskelijoiden ja nuorten aikuisten hengellinen yhteisö. Yhteisömme on kristillinen ja näkymme on, että jokainen nuori aikuinen voisi kokea sen omakseen.

Toimintamme keskiössä ovat tiistai-iltojen Hehku-illat. Järjestämme myös muita tapahtumia ja retkiä. Toiminnastamme löydät lisää tietoa täältä.

 

Hehku +

 

Oletko jo yli 30-vuotias ja etsit yhteisöä, jossa seurata Jeesusta? Tule mukaan Hehku plussaan!

PIENRYHMÄT

 

Pienryhmissä kasvaa sekä usko että ystävyys. Meillä on paikka juuri sinulle!

koulutukset

 

Haluatko kasvaa uskossasi ja oppia kertomaan Jeesuksesta myös muille ihmisille? Lähde mukaan valmennuksiin!

Yhteiset tapahtumat

Uudeksi vuodeksi Lappiin, kesällä kaupunkiin. Valtakunnalliset tapahtumat keräävät opiskelijat yhteen!

TUE TYÖTÄMME

Hehkun opiskelijatoiminta ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia lahjoittajia. Lähde sinäkin tekemään hyvää ja liity Jyväskylän opiskelijatyön lähettäjäksi!

Kulttuuritila Omenapuu

Kokoonnumme Jyväskylässä kulttuuritila Omenapuussa. Omenapuun suojiin kaikki ovat tervetulleita! Osoitteemme on Vapaudenkatu 24.