Tervonsalmi Tervossa

Tervonsalmi – vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.

Tervonsalmen kesäkeskus
Levinniementie 15
72210 TERVO

Katso ajankohtaiset tietomme Facebook-sivultamme ja tapahtumat tapahtukalenteristamme tämän sivun alareunasta.

Tervonsalmi on kodikas loma- ja kurssikeskus Tervossa Rasvankijärven rannalla, n. 60 km Kuopiosta. Upean luonnon keskellä voit lomailla, levätä ja osallistua tapahtumiin ja järjestää niitä, tavata mukavia ihmisiä.

Kannatus-yhdistys

Rekisteröidyn yhdistyksen tehtävänä on tukea Tervonsalmessa  tapahtuvaa toimintaa sekä hengellisesti että taloudellisesti. Kannatusyhdistyksen jäsenyyden jäsenmaksu on vain 20 €/vuosi. Ota meihin yhteyttä ja liity!

Majoitus & Ruoka

Katso hinnastostamme majoitus- ja ruokailuvaihtoehdot. Kysy tarjousta perhejuhliin yms.

Kalenteri

Elokuu 2021