Tervonsalmi Tervossa

Tervonsalmi – vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.

Tervonsalmi on kodikas loma- ja kurssikeskus Tervossa Rasvankijärven rannalla, n. 60 km Kuopiosta. Upean luonnon keskellä voit lomailla, levätä ja osallistua tapahtumiin ja järjestää niitä, tavata mukavia ihmisiä.

Tervonsalmen kesäkeskus
Levinniementie 15
72210 TERVO

Katso ajankohtaiset tietomme Facebook-sivultamme ja tapahtumat tapahtukalenteristamme tämän sivun alareunasta.

Kesän 2022 tilaisuuksia.

1.–3.7. Aviopariviikonloppu

4.–8.7. Luovat päivät -taideleiri Katso ohjelma tästä

27.–31.7. Raamattu- ja yhteislaulupäivät

12.–14.8. Hiljaisuuden retriitti

19.–21.8. Puhalla Jumalan tuuli -rukousviikonloppu

2.–4.9. Puhu Jeesukselle -retriitti

Kannatus-yhdistys

Rekisteröidyn yhdistyksen tehtävänä on tukea Tervonsalmessa  tapahtuvaa toimintaa sekä hengellisesti että taloudellisesti. Kannatusyhdistyksen jäsenyyden jäsenmaksu on vain 20 €/vuosi. Ota meihin yhteyttä ja liity!

Majoitus & Ruoka

Katso hinnastostamme majoitus- ja ruokailuvaihtoehdot. Kysy tarjousta perhejuhliin yms.

Kalenteri

Tapahtumia ei löytynyt.