Kesäkeskukset

sähköpostilla tervonsalmi@sana.fi

Levinniementie 15
72210 TERVO

Katso ajankohtaiset tietomme Facebook-sivultamme.

Tervonsalmi on kodikas loma- ja kurssikeskus Tervossa Rasvankijärven rannalla, n. 60 km Kuopiosta. Upean luonnon keskellä voit lomailla, levätä ja osallistua tapahtumiin ja järjestää niitä, tavata mukavia ihmisiä.

Kannatus-yhdistys

Rekisteröidyn yhdistyksen tehtävänä on tukea Tervonsalmessa  tapahtuvaa toimintaa sekä hengellisesti että taloudellisesti. Kannatusyhdistyksen jäsenyyden jäsenmaksu on vain 20 €/vuosi. Ota meihin yhteyttä ja liity!

Majoitus & Ruoka

Katso hinnastostamme majoitus- ja ruokailuvaihtoehdot. Kysy tarjousta perhejuhliin yms.

Orisberg – Isokyrö

puhelimitse 040 5119599
sähköpostilla orisberg@sana.fi

Åbergintie 38-8861560 ORISBERG
(Isokyrö)

Katso ajankohtaiset tietomme Facebook-sivultamme

Orisbergin loma- ja kurssikeskus toimii kulttuurihistoriallisessa kartanoympäristössä Isossakyrössä, vanhan ruukkimiljöön alueella, Suomen vanhimman tekojärven, Kotilammin rannalla. Alueellamme sijaitsee vanha ruukinkirkko, kellotapuli, kesäkahvila, huvila, uimaranta, leirintäalue, rantasauna ja leirintämökkejä.

Kesäkahvila

Tarkista kesäkahvilan aukiolot Facebook-sivultamme

Tapahtumat, kesäkirkot ja saunaillat

Löydät kesäkirkkojen ja saunailtojen tiedot ohjelmastamme ja Facebook-sivultamme

Tapahtumat

Katso kaikki tapahtumamme esitteestämme. Ajankohtaiset tiedot löydät myös  Facebook-sivultamme.

Majoitus

Majoituskausi kesällä 2021 14.6.2020-22.8.2021. Majoitusvaraukset 040 511 9599  tai 044 746 0030

Katso hinnastostamme majoitusvaihtoehdot. Kysy tarjousta juhlien järjestämiseen.

Liity lähettäjäksi

Lähettäjäpiiri rukoilee toimintamme puolesta ja tukee sitä taloudellisesti.

kannatus-
yhdistys

Kannatusyhdistys tukee Orisbergin toimintaa talkoin ja taloudellisella tuella. Jos haluat liittyä kannatusyhdistykseen, ota meihin yhteyttä!

Säynämö – Heinävesi

sähköpostitse saynamo@sana.fi

Sompasaarentie 42
79700 Heinävesi

Katso ajankohtaiset tiedot Facebook-sivumme

Säynämön loma- ja kurssikeskus sijaitsee Heinävedellä kauniin Heinäveden reitin varrella. Säynämö tarjoaa majoitusta mökeissä tai huoneissa, teltta- ja asuntovaunupaikkoja sekä laituripaikan vierasvenesatamassa.

Seuraavat tapahtumat:

10.–12.6. Pyhät polut -kahden kirkkoveneen soututapahtuma, esittely ja hartaus Ankkurissa alk. klo 17.

18.–20.6. Rikasta minua – parisuhdeviikonloppu.

25.–27.6. Säynämön juhannus, klo 18 lipunnosto ja aattohartaus Ankkurissa, Tuula Paul. Perinteiseen tapaan pitäjän suurin juhannuskokko klo 21.

27.6.–2.7. Lasten ja nuorten leirit yhdessä Keski-Savon helluntaisrk:ien kanssa, päätöstilaisuus Ankkurissa.

3.–4.7. Norppa-soudun päätös.

4.7. messu Ankkurissa klo 13 sekä Norppa-soudun päätöskahvit.

17.–18.7. Entisten riparilaisten tapaaminen. Täysihoito 70 €, ilm. Veli-Pekka Hartikainen 0500 894 296.

18.7. messu Ankkurissa klo 13 kirkkokahvein.

Palvelut & Majoitus

Säynämössä, Koloveden kansallispuiston äärellä, voit harrastaa ja lomailla. Katso palvelumme.

kannatus-
yhdistys

Kannatusyhdistys tukee Säynämön toimintaa talkoin ja taloudellisella tuella. Jos haluat liittyä kannatusyhdistykseen, ota meihin yhteyttä!