Marko Sagulin
Olen nettipappi ja raamatunopettaja. Pidän nettiraamattupiiriä ja tuotan raamattupiirien johdantovideoita. Teen raamattuopetusvideoita ja vastaan kysymyksiin nettipapin palstalla.

nettipappi.net

Kysymyksiä vailla vastausta? Nettipappi auttaa. Vuodesta 2006 alkaen nettipappi on vastannut jo yli tuhanteen kysymykseen. Kaikki kysymykset ja vastaukset ovat edelleen luettavissa. 

Nettiraamattu-
piiri

Tervetuloa raamattupiiriin, joka kokoontuu siellä, missä sinä olet! Nettiraamattupiiri on kuin perinteinen kotiryhmä, mutta kokoontuminen tapahtuu vain nettiympäristössä. 

Raamattupiiri-
materiaalit

Kotiryhmien kokoontumiset ovat entistä helpompia: puhelin pöydälle ja nauha pyörimään. Raamattupiirin virikemateriaali tarjoaa syvällisen alustuksen ja kiperät kysymykset käsiteltävään raamatunkohtaan. 

raamattu-
luennot

Nettipapin raamattuluennoilla pureudutaan käsiteltävään raamatunkohtaan perusteellisesti Raamatun kokonaisuuden valossa. Luennot toimivat myös kuunneltuina muiden askareiden lomassa. 

Raamattuopetus verkossa

Kaikki tilaisuutemme löytyvät Verkossa-sivulta. Alla olevasta soittimesta löydät Raamattuopetuksiamme. Voit vaihtaa ohjelmaa soittimen oikeassa ylälaidasta olevasta kuvakkeesta.

Marko Sagulin

Nettipappi.net. Raamatun kirjat.

olli seppänen

Raamattuopetus. Jumalan varjelus Suomen historiassa.

Raamattu alusta loppuun

Kaikki tilaisuutemme löytyvät Verkossa-sivulta. Raamattu Alusta Loppuun -videosarja sisältää 25 minuutin mittaisen opetuksen jokaisesta Raamatun kirjasta. Sarjaan liittyvän kirjan voit tilata Nettikirjakauppa.comista. Videosarja on kuvattu Raamattu Alusta Loppuun -tapahtumassa Pitäjänmäellä.

otamme todesta
ihmisen ja jumalan

Hyvä raamattuopetus on kiinnostavaa kuultavaa. Se antaa uutta tietoa, syleilee elämän todellisuutta ja tuo Jumalan hyvän tahdon ihmistä kohtaan esiin. Pelastuksen punainen lanka nivoo Raamatun mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Suunnitellaan yhdessä mielenkiintoinen ilta Raamatun äärellä.

Raamattuopetuksemme voidaan toteuttaa myös etäyhteyksin.