Valtakunnallinen toiminta

Kairosleiri Pyhätunturin kupeessa 28.12.2023-2.1.2024

Kairosleiri

 

Nuorten aikuisten Kairosleiriä vietetään 28.12.2023-2.1.2024 Kairosmajalla Pyhätunturin huikeissa maisemissa.

Ilmoittautuminen leirille on jo päättynyt. Voit kysyä vapaina olevia paikkoja opiskelijatyön tiimiltä.

tietoa kairosleiristä

Päiväohjelma

KRS:n opiskelijoiden ja nuorten aikuisten Kairosleiriä on vietetty jo vuosikymmenten ajan. Tervetuloa mukaan jatkamaan tätä mahtavaa perinnettä ja tapaa viettää uutta vuotta revontulien loisteessa Pyhätunturin katveessa!

Leiripäivien aikana on mahdollisuus opastettuihin lumikenkäretkiin tai lähteä omatoimisesti hiihtämään tai laskettelemaan Pyhän maisemiin. Laskettelukeskuksesta ja sen hinnastosta löytyy lisätietoa täältä. Opastetut lumikenkäretket kuuluvat Kairosmajan täysihoitohintaan. Päivän ulkoiluaktiviteettien jälkeen on tiedossa saunomista ja avantoon pulahtamista Pyhäjärvessä. Illalla nautimme myös maittavaa illallista ja saamme kokoontua yhteen Revontulikappeliin viettämään yhteistä  iltaohjelmaa sekä ylistys- ja rukoushetkeä. Jos sinulla on kysyttävää leirin ohjelmasta, otathan meihin yhteyttä, yhteystiedot löytyvät tämän sivun alaosasta.

Kairosmajan täysihoitohinnat

leirin ajalta ovat

330 euroa Päärakennuksen vessattomassa huoneessa

365 euroa Päärakennuksen, Rantamajan ja Tervahovin vessallisessa huoneessa.

Täyshoitohintaan kuuluu majoittuminen, ruokailut, retket ja lumikenkien vuokraus Kairosmajalla. Liinavaatesetti (petivaatteet ja pyyhe) ei kuulu täysihoitohintaan, mutta sen voi halutessaan ostaa Kairosmajalta 15 euron lisämaksusta.

Pyrimme sijoittamaan avioparit ensisijaisesti samaan huoneeseen, mikäli majoituskapasiteetti sen sallii. Seurusteleville pareille emme majoitustilojen rajallisuuden vuoksi voi lähtökohtaisesti tarjota samaa huonetta. Muut kämppistoiveet toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Kairosmajan täysihoitohinta maksetaan paikan päällä.

Lisätietoa Kairosmajasta löydät täältä.

tiimi

Ota meihin yhteyttä!

opiskelijat@sana.fi

Venla Ojala, puh. 0400 717 349

Hannu Välimäki, puh. 0400 793 451

Jani Heino, puh. 040 848 2154