Valtakunnallinen toiminta

Olet kutsuttu!

Haluatko elää sellaista elämää, johon Jeesuskin kutsui opetuslapsia mukaan? Olet tervetullut mukaan seikkailuun!

avain 2.1

Tervetuloa uudistettuun Avain-konferenssiin! Vuoden 2021 Avain järjestetään 27.-29.8. Turun kaupunkisykkeessä. Avain 2.1 ei ole perinteinen tapahtuma. Se on seikkailu, valmennus ja matka, joka varustaa opiskelijoita ja nuoria aikuisia elämään sellaista elämää, johon Jeesus opetuslapsiaan kutsui.

Koska Avain ei ole tapahtuma, emme edellytä sinulta osallistumismaksua. Sen sijaan pyydämme sinulta 20 euroa yhteiseen ateriaan. Näin voimme kutsua myös muita yhteiseen pöytään ja kutsua seuraamaan Jeesusta. Voit tehdä lahjoituksen viikonloppuna Mobilepaylla, tilisiirrolla tai käteisellä.

Pyrimme järjestämään halukkaille majoitusta paikallisten opiskelijoiden luona. Voit myös hoitaa majoittumisesi itse Turussa. Ruokailut tapahtuvat tapahtumassa osittain omatoimisesti ja -kustanteisesti, tarjoamme osallistujille kevyttä välipalaa ja sunnuntaina yhteisen lounaan.

Aikataulu lyhyesti

PERJANTAI  27.8.

Klo 17.00 etkot
Klo 18.00 yhteinen aloitus
Klo 19.30 eteenpäin jatkot

LAUANTAI 28.8.

Klo 9.30 yhteinen aloitus
Päivä kentällä ja kanavissa
Yhteinen illanvietto

SUNNUNTAI 29.8.

Klo 9.30 yhteinen aloitus
Klo 15.00 Avain päättyy

Viikonlopun aikataulut, kokoontumispaikat ja sisällöt täsmentyvät kesän mittaan. Muutokset ovat mahdollisia vallitsevista olosuhteista ja mahdollisista rajoituksista riippuen.

Tapahtumaan pääset ilmoittautumaan täältä.

Kairosleiri – uusivuosi pyhätunturin juurella

Haaveiletko hetkestä, jolloin kiire hellittää ja mieli pääsee lepäämään? ”Kairos” tarkoittaa Jumalan hetkeä ja Kansan Raamattuseuran pohjoisin toimintakeskus, Kairosmaja, on saanut nimensä tällaisesta hetkestä.

Myös vuoden vaihtuminen on juhlallinen hetki, ja se kannattaa viettää arvokkaassa seurassa – Jumalan kanssa. KRS opiskelijoiden Kairosleirillä se on mahdollista, ja bonuksena kanssasi Jumalaa etsimässä on iso joukko samanhenkisiä nuoria aikuisia!

Kairosleiri järjestetään seuraavan kerran 28.12.2021-2.1.2022 Pakettiin kuuluu mahtavaa meininkiä ja yhteistä talviriemua laskettelun, lautailun, hiihdon, lumikenkäilyn ja pulkkailun merkeissä, unohtamatta myöskään rukousta ja iskevää raamattuopetusta. Aamulla lähdetään eväiden teon jälkeen päivän rientoihin, ja illalla on saunan ja päivällisen jälkeen yhteistä iltaohjelmaa.

Mukaan leirille ovat tervetulleita opiskelijat ja nuoret aikuiset ympäri Suomen!