Valtakunnallinen toiminta

Kairosleiri – uusivuosi pyhätunturin juurella

Uutta:

Legendaarinen Kairospasuuna on ilmestynyt. Päääset lukemaa sen tästä:

Kairospasuuna

Haaveiletko hetkestä, jolloin kiire hellittää ja mieli pääsee lepäämään? ”Kairos” tarkoittaa Jumalan hetkeä ja Kansan Raamattuseuran pohjoisin toimintakeskus, Kairosmaja, on saanut nimensä tällaisesta hetkestä.

Myös vuoden vaihtuminen on juhlallinen hetki, ja se kannattaa viettää arvokkaassa seurassa – Jumalan kanssa. KRS opiskelijoiden Kairosleirillä se on mahdollista, ja bonuksena kanssasi Jumalaa etsimässä on iso joukko samanhenkisiä nuoria aikuisia!

Kairosleiri järjestetään seuraavan kerran 28.12.2021-2.1.2022. Pakettiin kuuluu mahtavaa meininkiä ja yhteistä talviriemua laskettelun, lautailun, hiihdon, lumikenkäilyn ja pulkkailun merkeissä, unohtamatta myöskään rukousta ja iskevää raamattuopetusta. Aamulla lähdetään eväiden teon jälkeen päivän rientoihin, ja illalla on saunan ja päivällisen jälkeen yhteistä iltaohjelmaa.

Mukaan leirille ovat tervetulleita opiskelijat ja nuoret aikuiset ympäri Suomen!

Huom! Leiri on toistaiseki varattu täyteen. Peruutuspaikkoja voit tiedustella hannu.valimaki@sana.fi

Kairosleirin hinnat:

Majoitus (sis. yöpyminen ja ruokailut)

Päärakennnuksessa 250 euroa / henkilö.

Tervahovissa ja mökissä 280 euroa / henkilö.

Matkat (edestakaisin):

Helsingistä 125 e, Tampereelta 115 e, Jyväskylästä 105 e, Oulusta 85 e ja Rovaniemeltä 65 e.

Ohjelmamaksu 5 euroa / henkilö

Ohjelmamaksu sisältyy bussimatkan hintaan, omilla kyydeillä tulevat maksavat sen erikseen.

Päiväaktiveetit

Kairosmajan vetämät päiväretket sisältyvät leirin hintaan. Samoin bussikuljetukset laskettelurinteeseen / rinteestä sekä retkille. Muista päiväaktiviteetteihin (laskettelu, hiihtovälineiden vuokraus, lumikenkien vuokraaminen jne.) liittyvistä maksuista jokainen leiriläinen vastaa itse. Välinevuokrista voi tiedustella suoraan Kairosmajalta sekä Pyhätunturin laskettelukeskuksesta.

avain 2.1

Avain järjestettiin tänä vuonna elokuun lopussa Turussa. Kiitokset kaikille Avaimeen osallistujille!