Valtakunnallinen toiminta

Kairosleiri – uusivuosi pyhätunturin juurella

Haaveiletko hetkestä, jolloin kiire hellittää ja mieli pääsee lepäämään? ”Kairos” tarkoittaa Jumalan hetkeä ja Kansan Raamattuseuran pohjoisin toimintakeskus, Kairosmaja, on saanut nimensä tällaisesta hetkestä.

Myös vuoden vaihtuminen on juhlallinen hetki, ja se kannattaa viettää arvokkaassa seurassa – Jumalan kanssa. KRS opiskelijoiden Kairosleirillä se on mahdollista, ja bonuksena kanssasi Jumalaa etsimässä on iso joukko samanhenkisiä nuoria aikuisia!

Kairosleiri järjestetään seuraavan kerran 28.12.2021-2.1.2022 Pakettiin kuuluu mahtavaa meininkiä ja yhteistä talviriemua laskettelun, lautailun, hiihdon, lumikenkäilyn ja pulkkailun merkeissä, unohtamatta myöskään rukousta ja iskevää raamattuopetusta. Aamulla lähdetään eväiden teon jälkeen päivän rientoihin, ja illalla on saunan ja päivällisen jälkeen yhteistä iltaohjelmaa.

Mukaan leirille ovat tervetulleita opiskelijat ja nuoret aikuiset ympäri Suomen! Ilmoittautuminen Kairosleirille avautuu loppusyksyn aikana.

avain 2.1

Avain järjestettiin tänä vuonna elokuun lopussa Turussa. Kiitokset kaikille Avaimeen osallistujille!