Nuoret

TAPAHTUU NYT

Tähän ajankohtainen juttu A esim. Arska. Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

TAPAHTUU NYT

Tähän ajankohtainen juttu B esim. Maksi. Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

TAPAHTUU NYT

Tähän ajankohtainen juttu C esim. Isko Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

[SOME]

kalenteri

Tähän upotetaaan kalenteri

ota yhteyttä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus iaculis sed quam id auctor

toiminta

Kuuntele Kansan Raamattuseura podcastit täältä – Uskon askeleista Yhdessä sanoin ja sävelin -iltoihin

riparit

isoset

seurakuntavierailut

usko

tiimi

KAIKKIIN NÄIHIN LAATIKOIHIN LINKIT ALASIVUILLE

Hieno yhdistelmä taidokkaita kantelemusiikkiesityksiä ja viisaita puheenvuoroja
Seurat, hartauksia, messu, Raamattukylän Rohkea Tuomas -näytelmä, gospel-muusikko Kristina Brask konsertoi!
Kaikille avoin tapahtuma kristillisen toipumistyön teemoista.
Hyviä uutisia! – Roomalaiskirje alusta loppuun. Odotettu raamattutapahtuma on taas täällä!
Kirkastusjuhlat tänä vuonna kolmessa paikassa 26.7. Säynämön loma- ja kurssikeskuksessa, 27.7. Liperin kirkossa ja 28.8. Heinäveden torilla!