Nuoret

TAPAHTUU NYT

Tähän ajankohtainen juttu A esim. Arska. Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

TAPAHTUU NYT

Tähän ajankohtainen juttu B esim. Maksi. Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

TAPAHTUU NYT

Tähän ajankohtainen juttu C esim. Isko Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

[SOME]

kalenteri

Tähän upotetaaan kalenteri

ota yhteyttä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus iaculis sed quam id auctor

toiminta

Kuuntele Kansan Raamattuseura podcastit täältä – Uskon askeleista Yhdessä sanoin ja sävelin -iltoihin

riparit

isoset

seurakuntavierailut

usko

tiimi

KAIKKIIN NÄIHIN LAATIKOIHIN LINKIT ALASIVUILLE

Tule viettämään ihanaa kesää. Loma- ja kurssikeskukset palvelevat sinua lomallasi.
Osallistu laulusävellyskilpailuun!