Alfa-ryhmät Kuopiossa

Jaakko Ojala
Toimin kaupunkityöntekijänä Kuopiossa. Vastaan Kansan Raamattuseuran toiminnasta Kuopion alueella. Keskuspaikkanamme toimii Sanan Kulma Kuopion keskustan tuntumassa.

Tutki elämää, uskoa, tarkoitusta

Tule mukaan Alfaan!

Alfa on sarja tapaamisia, jossa saa pohtia elämän suuria kysymyksiä ystävällisessä, avoimessa ja rennossa ilmapiirissä, ilman painostusta.

Kenelle?

Alfaan saat tulla mukaan omana itsenäsi ja omien ajatustesi kanssa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vakaumuksesta riippumatta.

Mikä on Alfa?

Alfa on viikottaisten tapaamisten sarja, jonka aikana mietitään yhdessä, mistä tässä elämässä on kysymys. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden kristinuskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua.

Mitä kokoontumisessa tehdään?

Tapaamisen alussa katsomme lyhyen alustuksen, joka tulee striimauksen kautta. Alustuksen jälkeen keskustellaan. Keskusteluissa on mahdollisuus kuulla muiden näkemyksiä, jakaa omia näkemyksiään ja oivaltaa uutta – rehellisessä, ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä.

Miten ja milloin?

Useita Alfa-ryhmiä ympäri Kuopiota tiistaisin klo 17.30. Ryhmät kokoontumvat noin kymmennen kertaa. Mukaan ryhmiin pääsee vielä lokakuun ajan.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan

Ole yhteydessä Anni Tanniseen anni.h.tanninen@gmail.com.