Online Alfa

Viitasalo Topi
Toimin kaupunkityöntekijänä Kuopiossa. Vastaan Kansan Raamattuseuran toiminnasta Kuopion alueella. Keskuspaikkanamme toimii Sanan Kulma Kuopion keskustan tuntumassa.

Tutki elämää, uskoa, tarkoitusta

Tule mukaan Online Alfaan

Alfa on sarja tapaamisia, jossa saa pohtia elämän suuria kysymyksiä ystävällisessä, avoimessa ja rennossa ilmapiirissä, ilman painostusta.

Kenelle?

Alfaan saat tulla mukaan omana itsenäsi ja omien ajatustesi kanssa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vakaumuksesta riippumatta.

Mikä on Online Alfa?

Online Alfa on netissä toteutettava viikottaisten tapaamisten sarja, jonka aikana mietitään yhdessä, mistä tässä elämässä on kysymys. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden kristinuskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua.

Mitä kokoontumisessa tehdään?

Tapaamisen alussa katsomme lyhyen alustuksen videolta. Alustuksen jälkeen jokaisen on mahdollisuus kertoa mitä ajatuksia alustus herätti. Keskustelut käydään ryhmissä, joissa ei ole pakko sanoa mitään, mutta toisaalta ei myöskään ole mitään, mitä ei voisi sanoa. Keskusteluissa on mahdollisuus kuulla muiden näkemyksiä ja jakaa omia näkemyksiään ja oivaltaa uutta – rehellisessä, ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä.

Miten?

Kokoonnumme noin kaksitoista kertaa Zoom-verkkoalustalla. Kokoontumiset toimivat siis videoyhteyksien välityksellä. Osallistua voi omalla kotikoneella tai älypuhelimella mistä tahansa. Ennen Alfan alkua saat tästä tarkemmat ohjeet.

Milloin?

Seuraavan Alfan alkamisaika ei olet tiedossa, mutta jos olisit kiinnostunut tuleemaan mukaan Alfaan, ole yhteydessä Topiin: puh.040 072 9571
topi.viitasalo@sana.fi