Päivä Vivamon Lastenkylässä

40,00 

Vivamon Lastenkylässä lapset ja aikuiset voivat viettää tärkeitä ja hyviä hetkiä yhdessä luonnon keskellä. Lahjoita vähävaraiselle perheelle mahdollisuus yhteiseen Lastenkylä-päivään. Siihen sisältyvät Lastenkylän näytelmä, eläinasuiset oppaat, nukketeatterinäytös sekä kirkkohetki Pyhän Lapsen kirkossa. Liput Lastenkylän päivään jaetaan yhteistyössä seurakuntien diakoniatyön kanssa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Vivamon Lastenkylä sijaitsee Vivamon kauniissa maisemissa Lohjanjärven rannalla. Kylän teemana on Hyvistä hetkistä hyvään elämään. Vivamon Lastenkylä on tarkoitettu paikaksi, jossa lapset ja aikuiset voivat viettää hyviä hetkiä yhdessä, kauniin luonnon keskellä.

Kaikki meistä tarvitsevat hyviä hetkiä, jolloin voi kokea olevansa hyväksytty ja rakastettu. Hetkiä, joista syntyy onnistumisen kokemuksia. Hetkiä, jolloin näkee ja kokee jotain kaunista, arvokasta ja merkittävää. Hyvät hetket säilyvät muistoissa ja antavat voimaa ja rohkeutta.

Lisää valitsemasi lahja ostoskoriin ja maksa verkkopankissa tai luottokortilla. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on kohdassa lataa linkki ladattavaan lahjakortiin maksamastasi lahjasta.