Lasten ja aikuisten kesäpäivä Lasten festareilla

Perheille, kummeille, isovanhemmille ja muille aikuisille sekä lapsille suunnattu Lasten festarit sunnuntaina 17.8. on erinomainen tapa viettää yhteinen retkipäivä kesäisissä järvimaisemissa rennon ja mukavan puuhailun parissa ja luonnosta nauttien. Päivä tarjoaa sekä lapsille että aikuisille iloisia yhdessäolon hetkiä. Lapset kuulevat ja oppivat Raamatun sanomaa ja saavat samalla kosketuksen luontoon.

Sankaruutta, seikkailua ja Jumalan rakkautta

Festaripäivä alkaa ja päättyy iloisilla lastennäytelmillä. Lastenkylän Pöllö yllättää sekä nukketeatteri Sananjalan Sankarit näytelmät on suunniteltu kirkon Polku-toimintamallin pohjalta. Ne välittävät sanomaa Jumalan rakkaudesta ja suojeluksesta vauhdikkaidenkin seikkailujen keskellä.

Hauskaa puuhaa eri ikäisille

Lasten festareilla on mahdollisuus viettää aikaa myös sirkustemppupisteellä temppuja harjoitellen tai tehden, poskeen voi ottaa hauskan kasvomaalauksen tai sitten voi lähteä ajelulle Vivamon aaseilla Judithilla tai Jerikolla. Vivamon alueella on myös Liito-oravan köysirata, jossa saa lennokkaat vauhdit. Uimarannassa on hyvä pulahtaa virkistymään, ja siellä on myös rantatori, josta voi ostaa lettuja ja makkaraa. Vivamon ravintolassa on tarjolla herkullista ja edullista lounasta ja kahvia.

Lasten festarien ohjelma su 17.8.

12.00 Pöllö yllättää -musiikkinäytelmä Lastenkylän teatterissa
13.00 Kirkkohetki Pyhän Lapsen kirkossa
13.00 Aasilla kärryajelua, kasvomaalausta, sirkuspiste, Liito-oravan köysirata
14.00 Sankarit-nukkenäytelmä, nukketeatteri Sananjalka
15.00 Aasilla kärryajelua, kasvomaalausta, sirkuspiste, Liito-oravan köysirata

Lounas on tarjolla ennen Lasten festari -päivää Vivamon ravintolassa klo 11-13. Rantatorilta voi ostaa makkaraa, lettuja ja juotavaa.

Hinta 5 €, ilmoittautumiset ja lisätiedot vivamo@sana.fi tai p. 020 768 17 60

Yhteinen kirkkohetki Jumalan kasvojen edessä siunaa osallistujia. Se vietetään Vivamon idyllisen kauniissa Pyhän Lapsen kirkossa.