Kesäiset loma- ja kurssikeskukset avaavat oviaan

Kesäkirkot, retriitit, laulajaiset, näytelmät ja moni muu ohjelma ja tapahtuma tarjoavat lepoa ja virkistystä Orisbergin, Säynämön ja Tervonsalmen loma- ja kurssikeskuksissa toukokuusta elokuun lopulle asti. Kesäkeskuksissa on myös edullista majoittua ja ruokailla tai järjestää oma juhlatilaisuus.

Raamattu- ja yhteislaulupäivät Tervonsalmessa alkukesällä

Raamattu- ja yhteislaulupäivät on suosittu yleisötapahtuma Tervonsalmessa. Tänä vuona leiri pidetään alkukesällä 9.–13.6. Mukana on Ylen Radio 1:n pääkuuluttaja Timo Teräsvuori ja hyvinä laulattajina toimivat lehtori Jorma Pollari, kanttori Vivi-Ann Janhonen sekä lehtori Sirpa Tienhaara. Tapahtumassa on myös kirppari, jossa voi tehdä harvinaisia löytöjä ja ostaa esimerkiksi uusiakin vaatteita.

Katso Tervonsalmen koko kesän ohjelma!

Historiallinen ruukkimiljöö herää eloon Orisbergissa

Vanhan historiallisen ruukkimiljöön tunnelmiin pääsee Orisbergin lomakeskuksen teatteriesityksessä ja näytelmän draamaharjoituksissa. Ruukkikylän kirkko, pappila ja seppien paja heräävät eloon mielenkiintoisten roolihenkilöiden sekä tarinoiden ja musiikin kautta. Lomakeskuksessa järjestetään myös opastettuja kierroksia, joissa voi tutustua idylliseen ympäristöön. Orisbergistä löytyy muun muassa C. L. Engelin suunnittelema kappeli.

Katso Orisbergin koko kesän ohjelma!

Hengellisen latautumisen paikkoja Säynämössä

Säynämön lomakeskuksessa voi osallistua kesäkirkkoon joka toisena viikonloppuna. Ohjelmaa hengelliseen latautumiseen on tarjolla muutenkin monipuolisesti, mm. hiljaisuuden retriitti, musiikki- ja taideleiri sekä parisuhdeleiri. Heinäkuun lopulla 26.7. vietetään Ankkurikappelin 50-vuotisjuhlaa osana KRS:n Kirkastusjuhlia. Juhlassa kuullaan mm. baritoni Juha Kotilaisen Muistellessa-konsertti, raamattuopetusta ja päätteeksi vietetään Majataloiltaa.

Katso Säynämön koko kesän ohjelma!