2022  RIPpiLEIRIen ilmoittautuminen on alkanut

Ikimuistoisia hetkiä Vivamossa

Rippikoulujemme ilmoittautuminen leiriemme kohdalla alkaa yllättävän aikaisin. Ajat löytyvät näiltä sivuilta.

Kansan Raamattuseuran rippikoulut ovat suosittuja. Siksi sinun on hyvä painaa mieleen ilmoittautumista koskevat päivämäärät. Kun ilmoittaudut hyvissä ajoin, jopa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä, on sinulla paremmat mahdollisuudet päästä sille riparille, johon haluat.  Joillekin ripareille on niin kova tunku, että paikat täyttyvät muutamassa tunnissa. Pohdi siis jo ennakkoon myös toinen mahdollinen rippikoulun ajankohta.

Ilmoittautumisten yhteydessä otetaan ilmoittautumisia myös peruuntumisten varalle, mutta tällöin paikan saanti ei  luonnollisesti ole varmaa.

Vaikka ilmoittautuminen olisi livahtanut jo ohitse, voi vapaita tai vapautuneita paikkoja ilmaantua pitkin syksyä ja vielä kevätpuolellakin. Ota pikapuolin yhteyttä, niin tarkistamme tilanteen.

Vivamo 1: 8.-18.6.2022

Vivamo 2 :29.6.-9.7.2022

Vivamo Flow :13.-23.7.2022

2022 ripareille ilmoittautuminen