Tapahtuma-avustus

Koulutus rohkaisee käytäntöön

Kansan Raamattuseuran koulutuspalveluiden työnäky on liikkeellä oleva, tavoittava ja avoin seurakunta.
Tarjoamme seurakunnille pitkäjänteistä ja monipuolista koulutusta, jonka kautta seurakuntalaiset voivat löytää oman paikkansa seurakunnan toiminnassa ja Jumalan työtovereina.

Kansan Raamattuseuran motto ”Elämme armosta, kerromme Jeesuksesta” viestii myös koulutuspalveluidemme tavoitteista. Haluamme avata evankeliumin sanomaa ihmisille niin, että he voivat itse elää siitä käsin ja saada myös välineitä ja rohkeutta palvella muita.

Osallistu #KRSKESÄ -valokuvakilpailuun. Voita palkintoja.
Heinäveden Kirkastusjuhlat 29.-31.7.2022
Valitse mieleisesi aihe tai ohjelma ja liity joukkoomme netissä.
Vivarnia -musiikkinäytelmä

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

Lorem ipsum

Kuuntele Kansan Raamattuseura podcastit täältä – Uskon askeleista Yhdessä sanoin ja sävelin -iltoihin

Ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus iaculis sed quam id auctor

Sit amet consectetur

Lorem ipsum

Ipsum dolor

Sit amet consectetur

sit amet consectetur

Vivamus iaculis sed quam id auctor. Integer bibendum ullamcorper lectus vitae tristique. Quisque nulla nisi, tincidunt sed diam at, consequat lacinia metus. Pellentesque accumsan neque at vestibulum venenatis.