Kaikkien aikojen opiskelijakokoontuminen Vivamossa 24.-26.5.

Haluaisitko kokea opiskelija-aikojen nostalgisen tuulahduksen vielä kerran ja tavata samalla vanhoja kavereita vuosien varrelta Vivamon hehkuvassa ilmapiirissä? Nyt se on mahdollista! KRS:n opiskelijatyö kutsuu kaikki vuosien varrella mukana olleet entiset opiskelijat ja opiskelijatyöntekijät sekä lähettäjät Kaikkien aikojen opiskelijakokoontumiseen Vivamoon 24.-26.5.2024.

Koko viikonlopun hinta on alkaen 157,50 euroa (majoitus ja ruokailut täysihoidolla 4-8 hengen huoneessa) + 30 euron ohjelmamaksu. Hinta lauantailta on 20 euron ohjelmamaksu + ruokailut sen mukaan, kun nautit Vivamon ravintolan herkkuja. Lisää majoitus- ja hintavaihtoehtoja sekä tiedot esim. lasten majoitushinnoista löydät Vivamon sivuilta: https://kansanraamattuseura.fi/lomakeskukset/vivamo/ravintola/

Opiskelijakokoontuminen

Ilmoittaudu mukaan kaikkien aikojen opiskelijakokoontumiseen Vivamossa 24.-26.5, niin varmistat paikkasi tapahtumassa!

Viikonlopun ohjelma

Ohjelma alkaa perjantaina päivälliseltä ja päättyy sunnuntaina messuun sekä lounaaseen. Luvassa on reilusti aikaa jälleennäkemisille, raamattuopetusta, kanavia, yhteistä ylistystä ja rukousta, artistivieras sekä rantasaunat. Tarjolla on myös lapsille omaa ohjelmaa, lisätiedot lastenohjelmasta löytyy sivun alta.

VIIKONLOPUN OHJELMA:

Perjantai 24.5.
17.00 Päivällinen
18.30 Mistä olet tulossa?
Raamattuopetus ja iltaohjelmaa

20.30 eteenpäin saunat ja yökahvila

Sunnuntai 26.5.
8.00 Aamupala
9.00–10.30 Minne olet menossa?
Raamattuopetus
11–12.30 Messu
12.30 lounas
13.30 Kaikkien aikojen opiskelijakokoontuminen päättyy

Julkaisemme tälle sivulle tietoa yhteisen kokoontumisemme vierailijoista. Tällä kertaa esittelyvuorossa Seppo Niemeläinen, joka tulee opettamaan Raamattua (tai siis opettaa Raamatusta meille). Seppo on mukana perjantaina ja lauantaina.

Seppo jos joku on pitkän linjan opiskelijatyön kulkija. Siitä kertoo se, että Seppo tunnetaan opiskelijapiireissä lempinimellä “opiskelijatyön esi-isä”. Monet opiskelijasukupolvet ovat saaneet nauttia Sepon mukaansatempaavista, innostavista ja syväluotaavista opetuksista yhtä hyvin kuin rohkaisevasta rinnalla kulkemisestakin.

Ennen kaikkea Seppo on kuitenkin pitkän linjan Jeesuksen seuraaja. Jeesus on Sepon paras ystävä, ja sen näkee ja kuulee. Sepon opetuksissa keskeisinä asioina ovat se, mitä Jeesus on tehnyt meidän vuoksemme ja se, mihin Jeesus kutsuu meitä nyt.

Kaikkien aikojen opiskelijakokoontumisessa olemme juuri näiden teemojen äärellä. Jeesus on antanut meille kaiken, plussapisteitä ei tarvitse enää keräillä. Jeesus on antanut meille niin ikään yhteisen tehtävän, jokaista tarvitaan. Kysymys kuuluu, mistä olet tulossa, missä olet nyt ja minne olet menossa seuraavaksi? Otetaan siitä porukalla selvää!

Lauantai-iltaa tulevat kanssamme viettämään huikeat muusikot Severi Laakso ja Jussi Pyysalo.

severi laakso kuva 2
jussi pyysalo kuva

Toisen polven gospelmuusikko Severi Laakso julkaisi helmikuussa 2024 esikoisalbuminsa Suureen maailmaan. Albumi on kokonaisuus, johon sisältyy yhdeksän kappaletta. Severin musiikissa yhdistyvät monipuoliset sävelmaisemat sekä arjen ja ikuisuuden pohdiskelu. Tarttuvat melodiat ja monipuoliset instrumenttisovitukset Jussin luovine pianosäestyksineen vievät kuulijan tunnerikkaalle musiikkimatkalle.

Konsertissa kuultavat kappaleet ovat pääosin Severin omaa käsialaa, mutta kokonaisuudesta löytyy myös yhteistyössä tehtyjä lauluja. Konsertissa kuultavia kappaleita on voinut kuulla myös radiotaajuuksilla. CD:n lisäksi Laakson musiikkia on kuultavissa Spotifyssa ja muissa suoratoistopalveluissa. Omien kappaleidensa lisäksi duo soittaa myös tunnettuja hengellisiä lauluja tilanteen mukaan.

Severi on meille tuttu myös Kräsän opiskelijayhteisöstä, jossa hän oli muiden kanssa vetämässä musajuttuja jo aikoinaan mm. Helsingin opiskelijailloissa. Jussin iloisen olemuksen olet voinut bongata monissa KRS:n ja opiskelijatyönkin tapahtumissa. Hienoa saada juuri Severi ja Jussi musisoimaan kanssamme!

Severin ja Jussin keikka kuullaan Vivamon Särkyneen sydämen kirkossa klo 18 alkavassa Majakassa

Viikonlopun lastenohjelma

Lapsille järjestetään omaa ohjelmaa lauantaina raamattuopetuksen ajaksi klo 10-12 ja ensimmäisen kanavasetin ajaksi klo 13.30-15. Klo 15.30-17 on tarjolla koko perheelle suunnattuja toimintapisteitä, joita kierretään oman vanhemman kanssa. Lastenohjelmaan osallistuminen maksaa yhdeltä lapselta 10 euroa, muilta sisaruksilta hinta on 5 euroa / lapsi. Paikkoja lastenohjelmaan on rajattu määrä, joten teethän ilmoittautumisen ajoissa.  Voit ilmoittaa lapsesi mukaan ohjelmaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Lasten majoitushintojen tiedot löytyvät osoitteesta https://kansanraamattuseura.fi/lomakeskukset/vivamo/ravintola/.

tiimi

Ota meihin yhteyttä!