Pienryhmät

Venla Ojala
Olen opiskelijatyöntekijänä Jyväskylässä ja vastaan opiskelijayhteisömme Hehkun toiminnasta. Työssäni kuljen nuorten aikuisten rinnalla ja tuen heidän matkaansa Jeesuksen seuraajina. Vedän kristillisen toipumistyön ryhmiä (Krito) ja panostan sielunhoidollisiin kohtaamisiin ja yhdessä rukoilemiseen.

Hehkun pienryhmien tavoitteena on, että opiskelijat saisivat yhdessä elää Jeesuksen opettamalla tavalla. Pienryhmissä kokoonnutaan säännöllisin väliajoin lukemaan Raamattua ja rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta. Pienryhmissä jokainen jäsen saa kasvaa syvemmälle uskoon ja parhaimmassa tapauksessa siellä muodostuu ystävyyssuhteita, jotka kannattelevat pitkälle elämään.  Hehkun pienryhmiin opiskelijat ovat tervetulleita sellaisina kuin ovat!

Hehkun pienryhmät ovat yhteisiä Hehku plussan kanssa. Jos sinua kiinnostaa pienryhmätoiminta, otathan yhteyttä opiskelijatyöntekijäämme Venlaan. Tällä hetkellä meillä toimii kaksi eri pienryhmää, joista toiseen mahtuu vielä mukaan. Tulevana syksynä on myös tarkoitus käynnistää uutta pienryhmää, jos uusia innokkaita jäseniä ilmoittautuu tarpeeksi mukaan.

Kulttuuritila Omenapuu

Kokoonnumme Jyväskylässä kulttuuritila Omenapuussa. Omenapuun suojiin kaikki ovat tervetulleita! Osoitteemme on Vapaudenkatu 24.